01. jan. 2023 o 00:22
Koktejl

Veľký HOROSKOP na rok 2023: Obrovská šanca na peniaze a lásku! Komu sa totálne zmení život?

placeholder
Čo vás čaká v roku 2023? (ilustračné foto)
Zdroj: iStock

Čo vás čaká v novom roku?

Zaujímavosti
01. jan. 2023 o 00:22
Veľký HOROSKOP na rok 2023: Obrovská šanca na peniaze a lásku! Komu sa totálne zmení život?

Čo vás čaká v novom roku?

S novým rokom prichádzajú nové predsavzatia aj nové nádeje a veľké očakávania. Čo si pre vás v 2023 prichystali hviezdy? Prečítajte si podrobný horoskop pre všetky znamenia zverokruhu.

Baran

Baran (ilustračné foto)
Baran (ilustračné foto)
Zdroj: iStock

Po emotívnej stránke to bude pre Baranov veľmi silný rok. Môžete sa tešiť na mnoho vzostupov a zažijete len minimum pádov. Tých pár zakopnutí vám poslúži na to, aby ste sa z nich ponaučili a neurobili rovnaké chyby. Extra dôležité to bude v pracovnej oblasti, kde vás čaká veľa zmien.

Podrobný horoskop na celý rok pre znamenie Baran nájdete TU

Býk

Býk (ilustračné foto)
Býk (ilustračné foto)
Zdroj: iStock

Od januára pôjdete vo svojom štýle a tvrdohlavosť bude pre vás tou najlepšou voľbou, aby ste sa rýchlo dopracovali k vašim cieľom. Máte pocit, že rok 2022 pre vás nebol úplne dokonalý a premrhali ste veľa príležitostí. Preto sa teraz od začiatku pustíte do veľkých zmien, za ktorými si pôjdete bez akýchkoľvek kompromisov.

Podrobný horoskop na celý rok pre znamenie Býk nájdete TU

Blíženci

Blíženci (ilustračné foto)
Blíženci (ilustračné foto)
Zdroj: iStock

Máte za sebou náročný rok a snažili ste sa ho dokončiť so cťou. Nie vždy sa vám to podarilo podľa predstáv, ale nakoniec ste z toho vyšli celkom dobre. Preto teraz zákonite očakávate, že by sa vám malo začať dariť. To aj skutočne bude pravda, ale nič nedostanete zadarmo. Musíte sa posnažiť, aby ste dokázali využiť možnosti, ktoré vám prinesie život.

Podrobný horoskop na celý rok pre znamenie Blíženci nájdete TU

Rak

Rak (ilustračné foto)
Rak (ilustračné foto)
Zdroj: iStock

Potom sa však situácia upokojí a vy pochopíte, že i keď niektoré veci nešli podľa vašich predstáv, nakoniec aj tak boli vo váš prospech. Rok 2023 bude pre vás veľmi úspešný a plný nečakaných výziev. Môžete sa tešiť aj na spoznávanie sa so zaujímavými ľuďmi, ktorí vám toho do života veľa prinesú.

Podrobný horoskop na celý rok pre znamenie Rak nájdete TU

Lev

Lev (ilustračné foto)
Lev (ilustračné foto)
Zdroj: iStock

Levy dostanú dobrú príležitosť na vybudovanie silného vzťahu. Keď už máte niekoho po svojom boku, tak sa vám podarí vybudovať ešte krajšiu lásku. Posuniete sa vpred na ďalší level spoločného života. Nezadané Levy budú mať skvelý rok na zoznamovanie sa s novými ľuďmi, ktorí im prinesú veľa zaujímavých podnetov. V decembri sa vám môže pošťastiť a pri hľadaní osudového partnera.

Podrobný horoskop na celý rok pre znamenie Lev nájdete TU

Panna

Panna (ilustračné foto)
Panna (ilustračné foto)
Zdroj: iStock

Začiatok roka vás veľmi príjemne prekvapí. Dostanete viacero príležitostí od života, ktoré vám urobia radosť. Mnoho z nich sa bude týkať cestovania. Prijmite každú ponuku, aby ste dostali do vašich všedných dní trochu vzrušenia. Potrebujete sa odpichnúť od stereotypu a užiť si viac zábavy.

Podrobný horoskop na celý rok pre znamenie Panna nájdete TU

Váhy

Váhy (ilustračné foto)
Váhy (ilustračné foto)
Zdroj: iStock

Na rok 2023 budete ešte dlho spomínať. Prinesie vám toľko príležitostí, zážitkov, úspechov a stretnutí so zaujímavými ľuďmi, ako doposiaľ žiaden iný. Vďaka tomu sa vám podarí polepšiť si v práci i súkromnom živote. Už tradične k tomu pripočítajte veľa zábavy, ktorú budete mať najmä so svojimi najbližšími.

Podrobný horoskop na celý rok pre znamenie Váhy nájdete TU

Škorpión

Škorpión (ilustračné foto).
Škorpión (ilustračné foto).
Zdroj: iStock

Ľudia okolo vás stále smelo prezentujú svoje názory. Vy sa kvôli tomu dostávate trochu do úzadia a nie je vás takmer vôbec počuť. Preto by ste si mali dať ako záväzok, že sa tento rok viac presadíte. Budete hlasnejšie v práci i súkromí a nebudete konať iba podľa diktátu vášho okolia, ale aj podľa vlastných nálad a názorov.

Podrobný horoskop na celý rok pre znamenie Škorpión nájdete TU

Strelec

Strelec (ilustračné foto)
Strelec (ilustračné foto)
Zdroj: iStock

Podarí sa vám dokončiť jeden veľký pracovný projekt. Nakoniec to bude mať na vašu kariéru a život oveľa väčší vplyv, ako by ste čakali. Vašu húževnatosť, nápady a odhodlanie si všimnú tí správni ľudia. Odmenou pre vás bude nová pozícia, ktorá vám všetko obráti naruby. Napriek tomu by ste ju mali vziať, pretože takúto výzvu ste potrebovali.

Podrobný horoskop na celý rok pre znamenie Strelec nájdete TU

Kozorožec

Kozorožec (ilustračné foto)
Kozorožec (ilustračné foto)
Zdroj: iStock

Svoju rodinu milujete nadovšetko a robíte pre ňu naozaj veľa. Lenže časom si na to až prehnane zvykli a stávajú sa od vás závislí. Kvôli tomu vy nemáte čas pre seba a to, čo máte radi. Preto vás tento rok čaká náročná výzva. Musíte zapracovať na osobnom živote, viac sa venovať svojim záľubám a nemyslieť len na iných.

Podrobný horoskop na celý rok pre znamenie Kozorožec nájdete TU

Vodnár

Vodnár (ilustračné foto)
Vodnár (ilustračné foto)
Zdroj: iStock

Nie všetko pôjde tento rok ako po masle. Musíte sa pripraviť na pár prekážok, ktoré na vás čakajú. Preto si budete o to viac vážiť všetko, čo dosiahnete. Niektoré týždne budú pre vás ťažšie, ale všetko to zvládnete. A práve vďaka tomu bude z vás v decembri oveľa silnejšia a šikovnejšia osobnosť. Podarí sa vám posunúť vpred, čo bude pre vás tá najdôležitejšia méta v tomto roku.

Podrobný horoskop na celý rok pre znamenie Vodnár nájdete TU

Ryby

Ryby (ilustračné foto)
Ryby (ilustračné foto)
Zdroj: iStock

Máme pre vás veľmi dobrú správu, milé Ryby. Tento rok bude vo vašom prípade priať najmä láske. Špeciálne ak ste dlho sami, podarí sa vám nájsť človeka, s ktorým si budete veľmi dobre rozumieť. Váš vzťah bude to najcennejšie, čo máte, preto si ho aj patrične chráňte. Nasledujúce mesiace budú ideálne aj na svadbu či založenie rodiny, takže sa môžete činiť aj v týchto oblastiach.

Podrobný horoskop na celý rok pre znamenie Ryby nájdete TU