01. jan. 2023 o 00:02
Koktejl

Ročný horoskop 2023 pre znamenie Blíženci: Pripravte sa na veľkú zmenu!

placeholder
Blíženci (ilustračné foto)
Zdroj: iStock

Máte za sebou náročný rok a snažili ste sa ho dokončiť so cťou.

Zaujímavosti
01. jan. 2023 o 00:02
Ročný horoskop 2023 pre znamenie Blíženci: Pripravte sa na veľkú zmenu!

Máte za sebou náročný rok a snažili ste sa ho dokončiť so cťou.

Nie vždy sa vám to podarilo podľa predstáv, ale nakoniec ste z toho vyšli celkom dobre. Preto teraz zákonite očakávate, že by sa vám malo začať dariť. To aj skutočne bude pravda, ale nič nedostanete zadarmo. Musíte sa posnažiť, aby ste dokázali využiť možnosti, ktoré vám prinesie život.

Vo vzťahoch nájdete harmóniu

Najviac nepokoja ste počas uplynulých mesiacov pociťovali v oblasti vzťahov. Tie sa upokoja či už v súkromí, ako aj v práci. Najväčšou zmenou totiž bude, že vy dokážete robiť ústupky a budete viac vnímať iných ľudí. To vám pomôže vnútorne sa upokojiť, vďaka čomu budete pôsobiť na svoje okolie pozitívnejšie. Najmä prvá polovica roka sa bude niesť v znamení vyrovnávania starších sporov. Pristupujte k nim zmierlivo, aby ste mohli pokračovať ďalej bez pocitu krivdy a s hnevom v srdci. Ak ste nezadaní, najlepší čas na hľadanie partnera bude až tesne pred koncom roka.

Postúpite na kariérnom rebríčku

Nikdy ste si zvlášť nezakladali na budovaní kariéry, ale teraz to bude pre vás veľmi dôležité. Keď totiž uvidíte ako sa darí vašim kolegom, ale i kamarátom, aj vy budete chcieť toho dosiahnuť viac. Buďte však pripravení na to, že v pracovnej oblasti môže nastať zmena. Najprv budete sklamaní zo straty zamestnania, ale nakoniec vám to prinesie príležitosť, o akej ste ani nesnívali. Inštinktívne vás to privedie k novej pozícii, ktorá vás bude veľmi baviť a to sa odrazí na vašich lepších výkonoch. Niektorých Blížencov to môže pritiahnuť ku podnikaniu.

Dávajte si pozor na slová

Veľmi dobre si uvedomujete, ako dokážu slová zraniť aj nevinného človeka. Napriek tomu ste sa to naučili používať ako účinnú zbraň, keď už nedokážete inak bojovať so svojimi nepriateľmi. Vtedy však rozdávate rany hlava-nehlava a ublížite aj tým, ktorí si to nezaslúžia. Keď si teda budete dávať tento rok záväzok, dajte si ho aj ohľadom zmeny vášho správania. Musíte sa trochu upokojiť a mať zmierlivejšie vystupovanie.

Veľká šanca na založenie rodiny

Pokiaľ žijete v stabilnom vzťahu, máte veľkú šancu na založenie rodiny. Môže sa to stať úplne neplánovane, ale prinesie vám to veľa radosti. Ešte viac to utuží vašu lásku a bábätko bude splnením vášho sna.