01. jan. 2023 o 00:01
Koktejl

Ročný horoskop 2023 pre znamenie Býk: Dávajte si pozor na zdravie!

placeholder
Býk (ilustračné foto)
Zdroj: iStock

Od januára pôjdete vo svojom štýle a tvrdohlavosť bude pre vás tou najlepšou voľbou, aby ste sa rýchlo dopracovali k vašim cieľom.

Zaujímavosti
01. jan. 2023 o 00:01
Ročný horoskop 2023 pre znamenie Býk: Dávajte si pozor na zdravie!

Od januára pôjdete vo svojom štýle a tvrdohlavosť bude pre vás tou najlepšou voľbou, aby ste sa rýchlo dopracovali k vašim cieľom.

Máte pocit, že rok 2022 pre vás nebol úplne dokonalý a premrhali ste veľa príležitostí. Preto sa teraz od začiatku pustíte do veľkých zmien, za ktorými si pôjdete bez akýchkoľvek kompromisov.

Možnosť napraviť pokazené vzťahy

Počas uplynulých sviatkov ste sa pustili do bilancovania, ktoré však nedopadlo úplne podľa vašich predstáv. Prišli ste na to, že ste sa ku každému nesprávali veľmi prívetivo. Keď ste sa mali stiahnuť a ospravedlniť, tak ste ešte viac prilievali olej do ohňa. Preto si počkajte do začiatku jari, keď príde ideálna príležitosť na to, aby ste napravili všetky pokazené vzťahy. Musíte sa však správať úprimne, aby vám dotyčné osoby naozaj uverili. Keď budete na nich hrať falošnú hru, veľmi ľahko to rozpoznajú a pokazíte to, o čo ste sa chceli snažiť.

Rok v znamení svadieb

V mnohých vzťahoch nastane rušné obdobie. Môžete sa tešiť na pokroky, ktoré vás posunú trochu vpred. Na väčšinu párov čaká svadba a to aj v prípade, ak sa zoznámite len počas nasledujúcich mesiacov. Toto je totiž ten správny čas na to, aby vám manželstvo naozaj vyšlo a prinieslo vám veľa radosti. Pokiaľ ste nezadaní, tak si počkajte na leto. S veľkou pravdepodobnosťou nájdete niekoho, kto vás od prvého momentu očarí a bude pre vás osudovou láskou.

Vyhnite sa riskantným investíciám

Po finančnej stránke na vás čaká dobrý rok. Musíte si však premyslieť, do čoho budete investovať. Zarábate dobre, ale zároveň sa na to veľmi narobíte. Preto by ste si mali dobre premyslieť, na čo svoje úspory miniete. Nedávajte ich preto do riskantných vecí, ktoré by vás mohli priviesť do straty. Radšej si za ne doprajte niečo, čo vám urobí radosť a nezabudnite aj na svojich blízkych. Máte dobrý inštinkt na výber darčekov, tak ich nejakými drobnosťami potešte kedykoľvek, nielen počas sviatkov.

Môže vás premôcť stres

Dávajte si pozor na zdravie. Priveľmi podceňujete silu odpočinku. Hrniete sa z jedného projektu do druhého a kvôli tomu ste v permanentnom strese. To sa môže podpísať pod zhoršenie chronických ochorení, ale aj pod slabšiu kondíciu. Začnite sa preto venovať aj psychike a naučte sa meditovať.