01. jan. 2023 o 00:06
Koktejl

Ročný horoskop 2023 pre znamenie Panna: V tejto oblasti buďte opatrní!

placeholder
Panna (ilustračné foto)
Zdroj: iStock

Začiatok roka vás veľmi príjemne prekvapí. Dostanete viacero príležitostí od života, ktoré vám urobia radosť.

Zaujímavosti
01. jan. 2023 o 00:06
Ročný horoskop 2023 pre znamenie Panna: V tejto oblasti buďte opatrní!

Začiatok roka vás veľmi príjemne prekvapí. Dostanete viacero príležitostí od života, ktoré vám urobia radosť.

Mnoho z nich sa bude týkať cestovania. Prijmite každú ponuku, aby ste dostali do vašich všedných dní trochu vzrušenia. Potrebujete sa odpichnúť od stereotypu a užiť si viac zábavy.

Nechoďte za hranice svojich síl

Už tradične ste naklonení k tomu, že dokážete ísť až za svoje limity. Pokladáte to za svoju výhodu a chválite sa s tým. V práci vám to síce môže pomôcť, ale aký dopad to má na váš súkromný život? Keď sa to neodrazí na zhoršenom zdraví, tak to môže pokaziť vzťahy s partnerom či v rodine. Dajte si teda záväzok, že sa posnažíte nájsť tú správnu rovnováhu. Vďaka tomu si nebudete viac škodiť ako pomáhať. Vo vašom prípade platí viac ako inokedy, že menej je viac. Začnite si užívať život a myslite trochu aj na budúcnosť.

Ideálne obdobie na svadby

Pannám bude tento rok priať vo vzťahoch. Keď plánujete urobiť nejaký dôležitý krok, prichádzate do skvelého obdobia. Či je to spoločné bývanie, zásnuby, svadba alebo založenie rodiny, všetky tieto udalosti dopadnú veľmi priaznivo a pozitívne to ovplyvní aj vašu budúcnosť. Keď ste single a chcete seriózny vzťah, nie sa iba zabaviť, tak máte najväčšiu šancu na novú známosť v období od mája do konca septembra. Od začiatku sa však na nič nehrajte, buďte úprimní, aby ste si boli naozaj istí, že ste našli pre seba niekoho pravého.

Čakajú vás väčšie investície

V oblasti financií buďte opatrní. O peniaze síce nebudete mať núdzu, ale nemali by ste ich bezhlavo míňať. Čakajú vás totiž väčšie investície, ktoré ste možno ani neplánovali. Kúpite si auto, investujete do vlastného bývania alebo sa pustite do väčšej renovácie. Každý mesiac sa snažte čo najviac odložiť, aby ste si potom splnili tento svoj cieľ.

Budete oporou pre mnohých ľudí

Ste naučení načúvať ľuďom, preto viete mnohým vždy dobre poradiť. Aj teraz sa na vás budú obracať s prosbou, aby ste im nejakým spôsobom pomohli. Vďaka tomu im budete veľkou oporou a budú sa vám cítiť zaviazaní. Nezneužívajte to a poproste ich o pomoc len ak to skutočne potrebujete.