01. jan. 2023 o 00:09
Koktejl

Ročný horoskop 2023 pre znamenie Strelec: Takúto šancu už viac nemusíte mať!

placeholder
Strelec (ilustračné foto)
Zdroj: iStock

Podarí sa vám dokončiť jeden veľký pracovný projekt.

Zaujímavosti
01. jan. 2023 o 00:09
Ročný horoskop 2023 pre znamenie Strelec: Takúto šancu už viac nemusíte mať!

Podarí sa vám dokončiť jeden veľký pracovný projekt.

Nakoniec to bude mať na vašu kariéru a život oveľa väčší vplyv, ako by ste čakali. Vašu húževnatosť, nápady a odhodlanie si všimnú tí správni ľudia. Odmenou pre vás bude nová pozícia, ktorá vám všetko obráti naruby. Napriek tomu by ste ju mali vziať, pretože takúto výzvu ste potrebovali.

Ideálny rok na hľadanie lásky

Najmä druhá tretina roka sa bude u vás niesť v romantickej atmosfére. Podarí sa vám nájsť lásku, po ktorej ste tak veľmi túžili. Úspešní budú dokonca aj tí Strelci, ktorí sú už dlho sami a tak trochu zanevreli na to, aby si hľadali partnera. Všetky okolnosti vám budú priať, preto sa vám podarí skĺbiť súkromný život s prácou a nemusíte sa obávať toho, že by vám to opäť skrachovalo na prílišnej vyťaženosti a tom, že by ste nemali na seba čas. Urobte všetko pre to, aby to tentoraz vyšlo. Tak dobrú šancu na skvelý vzťah už nemusíte mať.

Zbavte sa nezdravých návykov

Možno si to neuvedomujete, ale v poslednom období sa na vás lepí jeden zlozvyk za druhým. Preto by ste mali byť opatrní v tom, aby vám to neprerástlo cez hlavu. Preto i keď nie ste priateľmi novoročných záväzkov, teraz si ich dajte. Postupne si po jednom vyberajte rôzne oblasti svojho života, ktoré dokážete vylepšiť zdravým životným štýlom. Uvidíte, že sa to pozitívne podpíše na vašej kondícii a podarí sa vám poraziť aj niektoré zdravotné komplikácie.

Od apríla sa pripravte na častejšie cestovanie

Máte v sebe cestovateľského ducha, len sa vám v posledných rokoch nedarilo vyjsť poza hranice Slovenska. No teraz sa z tohto hľadiska pripravte na veľmi úspešný rok. Od apríla budete na cestách možno aj častejšie, ako by sa vám to páčilo. Často sa to bude týkať vašej práce alebo štúdia. Našťastie si však popri povinnostiach nájdete priestor aj na spoznávanie nových končín. To vám spôsobí veľkú radosť a veľa sa toho opäť naučíte.

Talent bude predčiť náhodné šťastie

Každému je jasné, že sa vo vás skrýva veľká dávka talentu. Napriek tomu sa vám však pri budovaní kariéry nedarilo natoľko, ako by ste si to zaslúžili. Teraz však konečne prichádza obdobie, keď nebudú v popredí tí, ktorí majú vždy náhodné šťastie. Bude sa hľadieť len na vašu šikovnosť, ktorá vám veľmi pomôže.