01. jan. 2023 o 00:10
Koktejl

Ročný horoskop 2023 pre znamenie Kozorožec: Bude sa vám dariť, ak urobíte TOTO!

placeholder
Kozorožec (ilustračné foto)
Zdroj: iStock

Svoju rodinu milujete nadovšetko a robíte pre ňu naozaj veľa.

Zaujímavosti
01. jan. 2023 o 00:10
Ročný horoskop 2023 pre znamenie Kozorožec: Bude sa vám dariť, ak urobíte TOTO!

Svoju rodinu milujete nadovšetko a robíte pre ňu naozaj veľa.

Lenže časom si na to až prehnane zvykli a stávajú sa od vás závislí. Kvôli tomu vy nemáte čas pre seba a to, čo máte radi. Preto vás tento rok čaká náročná výzva. Musíte zapracovať na osobnom živote, viac sa venovať svojim záľubám a nemyslieť len na iných.

Naučíte sa hovoriť o svojich pocitoch

Občas sa vám stáva, že vám iní ľudia nerozumejú a neberú vás dokonca kvôli tomu vážne. Všetko je to kvôli tomu, že nechcete hovoriť o svojich pocitoch. V konečnom dôsledku preto spôsobujú vaše krátke a nič nehovoriace vyjadrenia zmätok. Počas nasledujúcich mesiacov musíte preto poriadne zapracovať na tom, aby ste dokázali lepšie hovoriť o tom, čo práve cítite a aký máte názor na jednotlivé situácie. Výrazne sa tak zlepší spôsob vašej komunikácie, čo vám veľmi pomôže v súkromí, ale aj v pracovnej oblasti. Podarí sa vám vďaka tomu presadiť aj niekoľko nápadov, čo vám zase trošku pozdvihne sebavedomie.

Rok vhodný na začiatok podnikania

V práci sa bude dariť najmä tým, ktorí sa neboja zmien. Pokiaľ rozmýšľate nad založením vlastného biznisu, ideálne obdobie začne približne od marca. Nepodceňte prípravu a začnite hneď vo veľkom štýle, aby ste pretromfli svoju konkurenciu. Do podnikania sa pustite len sami. S nikým sa nespolčite, pretože vám to neprinesie také výhody, ako by ste chceli. Dôverujte len sebe a postavte si tak dobré základy vlastného biznisu. Nehľadajte žiadne skratky a pracujte poctivo. Len tak sa vám podarí presadiť.

Manželia budú mať silnejšie puto

Skôr ako novým vzťahom sa bude dariť tým dlhodobým. Tie sa dočkajú akéhosi znovuzrodenia lásky. Puto medzi nimi bude podstatne silnejšie. Vďaka tomu sa vám podarí zažehnať aj prípadnú krízu. Ak ste si nerozumeli, teraz nájdete spoločnú reč a budete medzi vami pociťovať lepšie porozumenie. Pracujte však na tom, aby ste sa o svoj vzťah dobre starali, vymýšľali si spoločný program a zaujímali sa jeden o druhého.

Pozor na nepremyslené rozhodnutia

Často robievate spontánne rozhodnutia aj o ťažkých veciach. I keď vám to zvyčajne vychádza, teraz buďte opatrnejší. Dobre si premyslite, čo vám daný krok prinesie a či by ste radšej nemali zaradiť spiatočku.