01. jan. 2023 o 00:12
Koktejl

Ročný horoskop 2023 pre znamenie Ryby: Môžete si zavariť na poriadny problém!

placeholder
Ryby (ilustračné foto)
Zdroj: iStock

Máme pre vás veľmi dobrú správu, milé Ryby.

Zaujímavosti
01. jan. 2023 o 00:12
Ročný horoskop 2023 pre znamenie Ryby: Môžete si zavariť na poriadny problém!

Máme pre vás veľmi dobrú správu, milé Ryby.

Tento rok bude vo vašom prípade priať najmä láske. Špeciálne ak ste dlho sami, podarí sa vám nájsť človeka, s ktorým si budete veľmi dobre rozumieť. Váš vzťah bude to najcennejšie, čo máte, preto si ho aj patrične chráňte. Nasledujúce mesiace budú ideálne aj na svadbu či založenie rodiny, takže sa môžete činiť aj v týchto oblastiach.

Jeseň bude dobrodružná

Možno ste si všimli, že sa váš život často skĺzne do nudy. Preto by ste mali zapracovať na tom, aby sa to už viac nestávalo. Nechcete predsa svoje dni iba prežívať, mali by ste sa aj poriadne zabaviť. Počas jesene príde vaše obdobie, kedy by ste to mali naplno rozbaliť. Ničoho sa nebojte a pritakajte na každé dobrodružstvo, ktoré sa vám bude ponúkať. Keď príde koniec roka a v srdci stále pocítite tú dávku vzrušenia, ktoré vo vás vyvolávajú tieto spomienky. Nech je to pre vás motiváciou aj do ďalších rokov, aby ste mali stále viac zážitkov, ktoré vám naplnia program počas väčšiny dní.

Za každých okolností sa spoľahnite na rodinu

Zvyčajne boli pre vás najväčšou oporou kamaráti. Tí za vami prišli vždy, keď ste sa necítili dobre a vymysleli, ako by vás mohli rozveseliť. Lenže teraz sa karta úplne obráti. Skôr sa budete môcť spoľahnúť na svoju rodinu. Tí vás budú pozornejšie počúvať a pomôžu vám niekoľkými dobrými radami. Vďaka tomu sa na nich môžete za každých okolností obrátiť, aby ste sa dostali aj z vážnejších problémov. Nezabudnite im však všetky láskavosti opätovať. Rodina je predsa o tom, že ste tu vždy vzájomne jeden pre druhého a nie že jeden z vás bude brať iba výhody a pri ťažkostiach ostatných bude hrať mŕtveho chrobáka.

Študenti môžu v škole zakopnúť

Pokiaľ ešte stále študujete, buďte opatrní. Najmä na začiatku školského roka môžete mať ťažkosti, ktoré by sa potom s vami vliekli dlhý čas. Pozorní buďte najmä pri prvých skúškach a taktiež pri správaní voči pedagógom, aby ste sa nedostávali do zbytočných konfliktov.

Čaká na vás povýšenie

V práci budete mať veľmi dobré obdobie. Pozorne počúvajte pokyny pri zadávaní projektov. Vďaka tomu ich dokážete lepšie splniť a predbehnete aj svojich kolegov. Nakoniec vás ako odmena bude čakať nielen finančná prémia, ale aj vysnívané povýšenie.