01. jan. 2023 o 00:05
Koktejl

Ročný horoskop 2023 pre znamenie Lev: Čakajú vás veľké peniaze, má to ale háčik!

placeholder
Lev (ilustračné foto)
Zdroj: iStock

Levy dostanú dobrú príležitosť na vybudovanie silného vzťahu.

Zaujímavosti
01. jan. 2023 o 00:05
Ročný horoskop 2023 pre znamenie Lev: Čakajú vás veľké peniaze, má to ale háčik!

Levy dostanú dobrú príležitosť na vybudovanie silného vzťahu.

Keď už máte niekoho po svojom boku, tak sa vám podarí vybudovať ešte krajšiu lásku. Posuniete sa vpred na ďalší level spoločného života. Nezadané Levy budú mať skvelý rok na zoznamovanie sa s novými ľuďmi, ktorí im prinesú veľa zaujímavých podnetov. V decembri sa vám môže pošťastiť a pri hľadaní osudového partnera.

Dostanete ponuku na novú prácu! Čo s ňou robiť?

Vo svojom aktuálnom zamestnaní ste veľmi spokojní. Napriek tomu príde jedna ponuka, ktorá vás zaujme najmä z finančného hľadiska. Dobre si však rozmyslite, či sa odhodláte k takémuto kroku. Peniaze sú síce lákavé, ale nie sú všetkým. Ak by ste mali ísť na viac stresujúcu pozíciu, nemali by ste tak dobrých kolegov či vedenie a nemá to teda pre vás istotne zmysel. Berte radšej istotu, ktorú máte práve teraz. Keď budete dostatočne šikovní, podarí sa vám polepšiť si aj vo vašej aktuálnej práci. Ukážte, aký máte v sebe talent a veľmi rýchlo sa môžete dostať na lepšiu pozíciu.

Budete veľa cestovať

Po pokojnejšom období zatúžite opäť vidieť svet. Podarí sa vám veľa cestovať. Časť z toho budú dovolenky alebo výlety s kamarátmi, ale veľa z ciest sa bude týkať aj vašej práce. Kvôli tomu budete trochu zaneprázdnení. Musíte si nájsť ten správny konsenzus medzi domácim relaxom a spoznávaním iných krajín. Potrebujete sa na chvíľku aj zastaviť, aby ste mohli nielen bilancovať, ale najmä vstrebať všetky zážitky. Inak riskujete, že sa vám zlejú do jedného a neodniesli by ste si z tohto roka jednu veľmi peknú časť.

Preskúmajte možnosti investovania

Tento rok sa vám podarí zarobiť trochu viac peňazí. Mali by ste sa však správať zodpovedne a i keď vás to bude lákať, tak to všetko neminiete na rozmary. Preskúmate svet investovania, čo vám aj do budúcnosti prinesie nejaké zárobky. Najmä v druhej polovici roka sa snažte vyhľadať možnosti, kde by ste mohli uložiť časť úspor. Vtedy máte totiž najväčšiu šancu na tom zarobiť.

Začnite viac cvičiť

Niektorých z vás môžu potrápiť zdravotné problémy. Všetko bude prameniť z toho, že ste trochu zleniveli a prestali ste sa hýbať. Začnite cvičiť, čo vám pomôže nielen pre lepšiu kondíciu, ale zlepší vám to pohybový aparát a zredukuje riziko niektorých ochorení.