06. jún. 2023 o 07:30
krsk, Koktejl

Twiinskin frajer Ibara šokoval Koleníkovu tanečnú partnerku: Taký pohľad na ulici nečakala!

placeholder
Victor Ibara a sestry Daniela a Veronika Nízlové.
Zdroj: TV Markíza

Zažiaril aj za veľkou mlákou.

Celebrity
06. jún. 2023 o 07:30
Twiinskin frajer Ibara šokoval Koleníkovu tanečnú partnerku: Taký pohľad na ulici nečakala!

Zažiaril aj za veľkou mlákou.

Priateľ Twiinsky Daniely Nízlovej (37) a budúci celebritný otecko Victor Ibara (26) hviezdi v rodinnom seriáli Druhá šanca a mimo herectva sa venuje štúdiu na vysokej škole a tiež modelingu. Práve na ukážku toho posledného upriamila pozornosť tanečnica Vanda Poláková z markizáckej šou Let's Dance.

Vanda vyhrala 7. sériu spolu s tanečným partnerom Jankom Koleníkom, v 8. sérii jej zase zverili do rúk najväčšiu hviezdu šou - kubánskeho herca Maria Cimarra. Kvôli nákaze covidom však súťaž opustila a jej miesto zaujala Vanesa Indrová, s ktorou sa Cimarro pretancoval do 6. kola.

"Tak si tak kráčam po uliciach New Yorku a koho tu nevidím, koho tu nenájdem. Áno, tu je. Victor! Victor Ibara. Tak Victor, už si slávny v New Yorku, pozdravujem ťa," povedala vo videu na sociálnych sieťach Vanda.

Victor tancoval v aktuálnej sérii Let's Dance, no v druhom kole tanečnej šou na prekvapenie divákov vypadol aj so svojou tanečnou partnerkou Simonou Brecíkovou. Napriek tomu, že sa ďaleko nedostal, mu šou priniesla lásku. Ibara sa počas priamych prenosov začal objavovať po boku speváčky Daniely Nízlovej. Dvojica nedávno priznala, že spolu čakajú dieťa.

"Deň, kedy som sa dozvedel, že budem tancovať v Lets Dance 2023 bol ako včera a zrazu je po všetkom. Čas letí tak rýchlo, že dovidenia. Chcel som napísať, aby sme si užívali každý jeden moment, ale to sa vlastne nedá. Skúsim inak. Prajem nám, aby sme boli prítomní v každom možnom momente života, čas plynie oveľa rýchlejšie ako sa zdá," okomentoval svoju účasť pred mesiacmi herec.