05. jún. 2023 o 10:00
krsk, Koktejl

Srdce Tomáša z Ruže pre nevestu patrí mladej kráske: Naznačil nám to už pred mesiacmi!

placeholder
Tomáš Tarr v rozhovore pre Koktejl.sk.
Zdroj: Koktejl

Mladý podnikateľ po mesiacoch našiel dokonalú lásku.

Celebrity
05. jún. 2023 o 10:00
Srdce Tomáša z Ruže pre nevestu patrí mladej kráske: Naznačil nám to už pred mesiacmi!

Mladý podnikateľ po mesiacoch našiel dokonalú lásku.

Šou Nevesta pre milionára sa túto jar vrátila na obrazovky TV Markíza pod novým názvom Ruža pre nevestu. Slobodný a atraktívny podnikateľ Tomáš Tarr (29) dostal na výber z 18 žien, ktoré postupne spoznával v exotickom Turecku. V každej epizóde sa v honbe za pravou láskou musel rozlúčiť s jednou alebo hneď viacerými súťažiacimi. Vo finále, ktoré sa konalo na Slovensku, si vyberal medzi Mirkou a Petranou.

Posledné súťažiace Mirka (26) a Petrana (21) nemohli byť odlišnejšie. Mirka z východu má silný vzťah ku zvieratám. Okrem toho sa vrcholovo venovala krasokorčuľovaniu, po ktorom presedlala na veterinu. Petrana z Bratislavy je študentka psychológie a zarába si pomocou kanála na YouTube. Miluje autá a motorky a chce pokračovať v kariére na sociálnych sieťach.

Petrana bola jednou z najvýraznejších tvári šou Ruža pre nevestu.
Petrana bola jednou z najvýraznejších tvári šou Ruža pre nevestu.
Zdroj: Reprofoto/TV Markíza

Boj o srdce podnikateľa a influencera Tomáša vyhrala práve ona. "Petrana, prebudila si vo mne niečo, čo bolo hlboko skryté, už som ani nedúfal, že to niekto dokáže opäť objaviť," uviedol s tým, že je sám už tri roky a myslí si, že je to najvyšší čas zmeniť.

"Dúfam, Petrana, že cítiš, ako veľa pre mňa znamenáš. Pretože ja cítim, že nám dvom by to spolu mohlo ísť. Neviem sa dočkať, ako s tebou začnem novú etapu života. Viem, že ty sa určite nestratíš ani v mojom milovanom Bangkoku, kde nás spolu čakajú veľké veci. S tou tvojou parádnou angličtinou a výzorom bohyne tam dokážeme naozaj nemožné," povedal Tomáš ešte predtým, ako víťazke romantickej šou nastokol zásnubný prsteň.

Naznačil vzťah

Charizmatický Tomáš pred mesiacmi nesmel chýbať na úvodnom večeri tanečnej súťaže Let's Dance, za ktorou stojí TV Markíza. Pred finále šou ho vyspovedal aj Koktejl.sk, ktorý sa spýtal, či je momentálne zadaný. "Som veľmi rád, že som do toho išiel, veľmi dlho som váhal, či prijať tú ponuku a nakoniec som sa rozhodol do toho ísť a neľutujem," povedal s tajnostkárskym úsmevom. Nikto na Slovensku vtedy ešte netušil, že práve ten úsmev mu na perách vyčarovalo pomyslenie na vzťah s Petranou.

Ako ukázala dokrútka vo finále Ruže pre nevestu, dvojica sa dala okamžite dokopy a začali spolu bývať. Najskôr bývali u Petrany a potom u Tomáša v Thajsku. Spoznali sa oveľa viac a teraz pendlujú medzi Slovenskom a Thajskom.