Celebrity
photo Foto
video Video
05. jún. 2023 o 13:00
krsk, Koktejl

Cimarrova Broňa prekvapila fotkou zo Slovenska: Hercov príspevok všetko vysvetlil!

placeholder
Gregušová a Cimarro majú spolu dcérku.
Zdroj: instagram.com/bronigregus

Známa dvojica zmiatla fanúšikov.

Celebrity
05. jún. 2023 o 13:00
Cimarrova Broňa prekvapila fotkou zo Slovenska: Hercov príspevok všetko vysvetlil!

Známa dvojica zmiatla fanúšikov.

Sú na Slovensku alebo za veľkou mlákou? Podobné otázky si kládli fanúšikovia kubánsko-slovenského páru po tom, čo finalistka Miss Slovensko 2015 Bronislava Gregušová (31) zverejnila fotku so snúbencom Mariom Cimarrom (52) a dcérkou Brianou (9 mes.). V pozadí je Bratislavský hrad a Broňa pri nej gratuluje Mariovi k narodeninám. "Všetko najlepšie, láska môjho života," napísala pri zábere. Nájdete ho v galérii pod článkom.

Mario, ktorý oslávil 1. júna 52 rokov, však pridal video potvrdzujúce, že sú v USA. V krátkom príspevku počíta, koľko poschodí má jeho obrovský narodeninový koláč, na ktorom si ide pochutnať na pláži. Spoločnosť mu robí dcérka v kočíku a partnerka, ktorá to celé natáča.

Mladá Slovenka mu porodila v auguste 2022 dcérku Brianu, ktorú prvýkrát ukázali na titulke k exkluzívnemu rozhovoru pre časopis ¡HOLA! V čase fotenia mala sedem mesiacov.

Do Kalifornie, kde žijú s Cimarrom už niekoľko rokov, sa zaľúbenci vrátili po Mariovom účinkovaní v 8. ročníku tanečnej súťaže Let's Dance. Kým šou trvala, dvojica využila čas strávený u missky doma a dcérku dali pokrstiť na strednom Slovensku. Po tom, čo sa Cimarro s tanečnou partnerkou Vanesou Indrovou pretancoval až do šiesteho kola a svoje pôsobenie zavŕšil emotívnym tangom, začal zaľúbený pár s prípravami na presun späť do USA.