Celebrity
photo Foto
video Video
01. jún. 2023 o 14:30
krsk, Koktejl

Cimarrova Broňa ukázala zábery z veľkého dňa: Vyzerala tak krásne!

placeholder
Misska Bronislava Gregušová má dcérku s hercom Mariom Cimarrom.
Zdroj: Instagram/bronigregus

Veľký deň už majú za sebou.

Celebrity
01. jún. 2023 o 14:30
Cimarrova Broňa ukázala zábery z veľkého dňa: Vyzerala tak krásne!

Veľký deň už majú za sebou.

Snúbenica kubánskeho herca Maria Cimarra (51) ukázala detaily z veľkého dňa, na ktoré netrpezlivo čakali všetky fanúšičky. Finalistka Miss Slovensko 2015 Bronislava Gregušová (31) porodila hercovi v auguste 2022 dcérku Brianu, ktorú prvýkrát ukázali na titulke k exkluzívnemu rozhovoru pre časopis ¡HOLA!

Keďže Juan Reyes z telenovely Skrytá vášeň ešte nedávno hviezdil v 8. ročníku tanečnej súťaže Let's Dance, dvojica využila čas strávený na Slovensku a dcérku dali pokrstiť v Broninej rodnej zemi. Po tom, čo sa sexsymbol s tanečnou partnerkou Vanesou Indrovou pretancoval až do šiesteho kola a svoje pôsobenie zavŕšil emotívnym tangom, začal zaľúbený pár s prípravami na presun za veľkú mláku.

Ako ukázala na najnovších záberoch samotná misska, maličkú Brianu stihli pokrstiť ešte 28. apríla 2023. Bronislava si nevie vynachváliť celú výbavičku a ústretovosť, s akou sa stretla u Slovenky Lenky. "Hneď sa ma pýtala, že kde budú krstiny (kvôli počasiu). Ja - že na strednom Slovensku a ona - že či teda nepodšije šatičky. Hovorím, skvelý nápad, keďže v kostolíku bolo aj chladnejšie," opísala prípravy na sociálnych sieťach.

Ukázala tiež vecičky a doplnky, ktoré boli neoddeliteľnou súčasťou krstu. "Briana vyzerala tak krásne na svojich krstinách. A dostali sme aj takéto krásne sviečky, ktoré môžete využiť buď ako dekoráciu na hostine na slávnostný stôl, alebo využiť ako ja. Ja som darovala do každej rodiny/domácnosti jednu sviečku ako pamiatku na Brianine krstiny," nadchla sa ešte raz pri záberoch mladá mamička. Čo mala maličká na sebe, si môžete pozrieť v galérii pod článkom aj vo videu vyššie.