05. jún. 2023 o 07:30
mob, krsk, Koktejl

Otec dieťaťa Twiinsky Ibara má toho vyše hlavy: Zverejnil VIDEO, ktoré hovorí za všetko!

placeholder
Daniela Nízlová a Victor Ibara tvoria pár.
Zdroj: Instagram/danielatwiins, Instagram/victor_ibara

Mladý medik sa musí obracať.

Celebrity
05. jún. 2023 o 07:30
Otec dieťaťa Twiinsky Ibara má toho vyše hlavy: Zverejnil VIDEO, ktoré hovorí za všetko!

Mladý medik sa musí obracať.

Twiinska Daniela Nízlová (37) a Victor Ibara (26) sú spolu iba niekoľko týždňov, no ich vzťah nabral veľmi rýchly spád a potvrdili, že sa z nich stanú rodičia. Mladého Slováka teda čakajú ďalšie povinnosti, ktorých má už teraz vyše hlavy.

Ibara, ktorého Slováci poznajú najmä zo seriálu Druhá šanca a účinkoval aj v markizáckej tanečnej šou Let's Dance, popri hraní v seriáloch či reklamách študuje na Lekárskej fakulte UK v Bratislave a venuje sa aj modelingu.

Toto štúdium je mimoriadne náročné a o to majú medici väčšiu radosť, keď sú úspešní na skúškach. Pred tým, ako sa tak stane, ich však čakajú dlhé dni sedia na knihami a praxe. Ako sa mladý medik „drtí“ na skúšky ukázal na svojej sociálnej sieti v novom VIDEU!

Kam povedú jeho kroky?

Herectvo alebo medicína? To bola jedna z tém, o ktorých Ibara prehovoril v podcaste info outlineMUUUV Fitcast. Herca a medika sa pýtali najmä na veci spojené so zdravím a jeho budúcnosťou. Nakoľko ide v stopách svojho otca, po ktorom má aj meno, jeho zameraním je medicína.

„Toto herectvo, alebo tento svet, nemáš úplne v moci. Takže nikdy nevieš, aká robota ti príde, či ti príde, kedy a na ako dlho. Sú tu herci, ktorí založili svoj brand (svoju značku, pozn.red.) a môžu si povedať, že majú čo ponúknuť. A to ja nie som,“ priznal otvorene herec.

„Takže, ak by som čakal, že príde nejaké miesto, z môjho pohľadu by to bolo až nelogické, keď viem, že môžem mať tú medicínu, ktorá viem, že ma baví. Baví ma viac. Ak príde taká možnosť, veľmi rád by som pokračoval v herectve alebo vyskúšal niečo nové,“ uzavrel Ibara.