03. jún. 2023 o 05:30
žani, Koktejl

Twiinska a Ibara čakajú bábätko: Budúci otec zverejnil odkaz, ktorý vás dorazí!

placeholder
Victor Ibara a Daniela Nízlová.
Zdroj: instagram/danielatwiins

Radostnú novinku potvrdili.

Celebrity
03. jún. 2023 o 05:30
Twiinska a Ibara čakajú bábätko: Budúci otec zverejnil odkaz, ktorý vás dorazí!

Radostnú novinku potvrdili.

Správa o tom, že Daniela Nízlová (37) je tehotná s novým priateľom rozvírila vody slovenského šoubiznisu. Speváčka zo sesterského dua Twiins sa s hercom a medikom Victorom Ibarom (26) dala dokopy len nedávno. O to väčším prekvapením bola informácia, ktorá sa k nám dostala.

"Daniela Nízlová je tehotná s Viktorom Ibarom..na začiatku tehotenstva... tento týždeň bola na prvej tehotenskej prehliadke u gynekologičky v Leviciach..," uviedol pre Koktejl.sk zdroj zo speváčkinho okolia. Twiinska sa na dva dni úplne stiahla z Instagramu a aktuálne komunikuje cez sociálnu sieť len striedmo. Horúcu aktualitu napokon potvrdila pre Nový Čas. "Obaja sa veľmi tešíme," vyjadrila sa zamilovaná dvojica. "Zároveň nás mrzí, že takú citlivú informáciu niekto vytiahol tak skoro," dodala Daniela, ktorá je v druhom mesiaci tehotenstva.

Skôr ako sa vyjadrenie dvojice dostalo von, našepkávalo niečo veľavravné video, ktoré natočil spevák Matúš Kolárovský alias Yael. Spolu s Veronikou Nízlovou a ich dcérkou Neou odcestovali na rodinnú dovolenku do Turecka. Dievčatko sa im postaralo o poriadnu zábavu. Vyzvali ju, aby povedala čau Victorovi a ona miesto toho povedala papa. "Tak kto je tu papa," znel komentár k videu. Príspevok hneď prezdieľal Ibara a tiež Veronika.

Vzťah Daniely a herca a medika Victora Ibaru sa prevalil koncom apríla počas jedných z posledných priamych prenosov markizáckej šou Let's Dance. Spoznať sa mali práve na tanečnej súťaži. O Ibarovi bolo predtým známe, že mal priateľku, ktorá ho počas tanečnej šou podporovala. Daniela Nízlová bola dlhšiu dobu sama po rozchode s futbalistom Stanislavom Lobotkom, s ktorým má trojročnú dcérku Lindu.