23. jún. 2023 o 20:00
NK, Koktejl

Manžel je miliardár a žijú v Dubaji, aj tak sa Linda sťažuje: Čo je na mojom živote najhoršie!

placeholder
Linda sa na TikToku chváli luxusným životným štýlom.
Zdroj: instagram.com/lionlindaa/

Tvrdí, že byť vydatá za bohatého muža má aj nevýhody.

Zahraničie
23. jún. 2023 o 20:00
Manžel je miliardár a žijú v Dubaji, aj tak sa Linda sťažuje: Čo je na mojom živote najhoršie!

Tvrdí, že byť vydatá za bohatého muža má aj nevýhody.

Zdá sa, že hviezda z TikToku si vždy nájde niečo, na čo sa môže sťažovať. Napriek tomu, že žije v Dubaji bohatý život financovaný jej manželom Rickym Andradeom sťažuje sa, že musí vždy vyzerať dobre a že jej kupuje príliš veľa vecí.

Ako samozvaná dubajská žena v domácnosti, Linda na TikToku nazbierala viac ako 554 000 sledovateľov. Okrem fanúšikov má však aj dosť hejterov, ktorí nariekajú nad jej luxusným životom, informoval Daily Star.

Lindin životný štýl financuje jej manžel – multimilionár. Vo svojich videách sa 23-ročná žena chváli, že za jeden deň minie 13 000 libier, má vo zvyku nosiť značkové kabelky a ochutnáva prehnane luxusné jedlá, ako napríklad kávu v šálke z 24-karátového zlata.

Jej videá majú často až 17 miliónov zhliadnutí, vrátane toho, v ktorom prezentuje svoj dubajský životný štýl s nákupmi v YSL, Valentino, Balenciaga a v luxusných klenotníctvach.

"Môj manžel mi bozkáva ruku, pretože som na neho nahnevaná; kúpil mi len dva diamantové náhrdelníky namiesto štyroch," hovorí v jednom z videí. V ďalšom príspevku sa Linda delí o "najhoršie veci na bytí milionárovou ženou". Sťažuje sa v ňom, ako vždy musí dbať na svoj vzhľad a manžel jej kupuje príliš veľa vecí.

"Stále cestujeme, som unavená. Bojím sa, že ma niekto okradne. Jedlo je vždy šou. A nikdy mi nedovolí šoférovať," prezradila. Napriek tomu má Lindin život aj svoje výhody. Napríklad na jej narodeniny jej manžel Ricky daroval 39 000 libier a rozsvietil Burdž Chalífa s odkazom "Všetko najlepšie".

Pár, ktorý často lieta súkromným lietadlom, má tiež tri domy - v Dubaji, Las Vegas a Orange County v Kalifornii - a môže sa pochváliť viacerými drahými autami.

"Nehanbím sa za to, že sa chválim zlatokopeckou estetikou," povedala Linda pre New York Post. Taká však v skutočnosti nie je, keďže sa so svojím manželom zoznámila ešte predtým, ako zbohatol. Ricky v skutočnosti pracoval ako opravár umývačiek riadu, keď spolu začali chodiť.

"Bola to taká dlhá cesta a Ricky pozná pravdu. Môžem zverejňovať aj veci, ktoré netreba brať tak vážne," povedala.