08. jún. 2023 o 19:00
NK, Koktejl

HANBA na svadbe, ľudia sú z videa zhrození: Toto si ženích nemal dovoliť!

placeholder
Ženíchovo správanie šokovalo hostí.
Zdroj: tiktok.com/@nairobian.hot.tea

Keď to hostia videli, zostali pohoršení.

Zahraničie
08. jún. 2023 o 19:00
HANBA na svadbe, ľudia sú z videa zhrození: Toto si ženích nemal dovoliť!

Keď to hostia videli, zostali pohoršení.

Ženícha obvinili, že písal SMSky, keď odchádzal z kostola po tom, ako si s manželkou povedali svoje „áno“. Zatiaľ čo väčšina novomanželov prežíva tento výnimočný okamih obklopená rodinou a priateľmi, ženích bol zrejme rozptýlený svojím telefónom.

Na internete sa objavilo video, na ktorom sa nádherná nevesta usmieva od ucha k uchu a drží sa s manželom za ruky, ale on sa na ňu sotva pozrie. @CynthiaUmunze zdieľala na TikToku teraz už zmazané zábery, ktoré sa nevyhli kritike, informoval Daily Mail.

Nebolo jasné, o čo sa ženích snažil, ale predpokladá sa, že SMSkoval. Vo videu sa zdá, že ženích nedokáže odtrhnúť zrak od svojho telefónu a počas vychádzania z kostola sotva nadviaže očný kontakt s gratulantami.

Jediný moment, kedy sa páru stretnú pohľady, je, keď vychádzajú z priestorov kostola a nevesta zrejme utrúsi uštipačnú poznámku na jeho správanie. Tento čin mnohí užívatelia sociálnych sietí označili za neúctivý a mnohým bolo nevesty ľúto.

"Čo môže byť také dôležité, aby odpisoval na telefóne v deň vlastnej svadby?" opýtal sa jeden z nich. "Mal by to byť jeden z najpamätnejších okamihov, ale on sa rozhodol byť na telefóne, zatiaľ čo ona je celá šťastná a užíva si túto chvíľu," dodal ďalší. Nie je to prvýkrát, čo ženích porušil svadobnú etiketu vo svoj vlastný veľký deň. Minulý rok austrálska nevesta pristihla svojho terajšieho manžela, ako počas svadby sleduje na telefóne futbal.

29-ročný Blake zo Sydney si počas svadobnej hostiny v auguste 2020 podoprel telefón o ich trojposchodovú svadobnú tortu, aby mohol sledovať zápas - a jeho nevesta Dani Russellová nebola nadšená. Povedala, že Blake si sledovanie futbalu jednoducho nemôže nechať ujsť a nikdy nedovolí, aby mu svadobný deň prekazil jeho veľkú lásku k tomuto športu.

"Kvôli pandémii sme museli svadbu trikrát zrušiť a nemali sme na výber, museli sme ju preložiť na deň počas futbalovej sezóny. Nebola som prekvapená a som si istá, že svedok mu dokonca nastavil telefón," povedala Dani.