Zahraničie
photo Foto
video Video
20. jún. 2023 o 18:00
NK, Koktejl

Z obrovskej premeny vám spadne sánka: Mladá žena zhodila viac ako 40 kíl! Teraz vyzerá TAKTO

placeholder
Mladá žena svojou premenou šokovala okolie.
Zdroj: tiktok.com/@idkacidvibess

Jej premena mnohým vyrazila dych.

Zahraničie
20. jún. 2023 o 18:00
Z obrovskej premeny vám spadne sánka: Mladá žena zhodila viac ako 40 kíl! Teraz vyzerá TAKTO

Jej premena mnohým vyrazila dych.

Caoimhe Whyteová zmenila životný štýl a podstúpila zákrok žalúdočného rukáva. Navyše pred deviatimi mesiacmi prestala jesť 10 000 kalórií denne, napísal Daily Star.

Mamička so štvoritou bradou si môže teraz naplno užívať horúce leto po tom, čo dramaticky schudla. 26-ročná Caoimhe sa pred premenou cítila bezcenná a túžila po kvalitnejšom živote. Motivoval ju aj jej 4-ročný syn Toby, kvôli ktorému sa rozhodla podstúpiť operáciu žalúdočného rukáva.

"Denne som jedla približne 10 000 kalórií. Cítila som sa bezcenná, odporná a skutočne som nenávidela celé svoje telo. Nechcela som vychádzať z domu, pretože som sa hanbila za to, ako vyzerám. Moje duševné zdravie sa prudko zhoršilo," povedala.

Po svojej nedávnej ceste do Turecka v septembri minulého roka Caoimhe zverejnila video svojej premeny, ktorá mnohým vyrazila dych. Rozhovorila sa o svojich pocitoch a zdieľala fotografie jej „starého ja“ a vysvetlila, prečo išla na operáciu po tom, čo "vyskúšala všetko a nič nepomohlo".

Operácia bola našťastie veľmi úspešná. Caoimhe stratila jej štvoritú bradu a znovu objavila svoje krivky. Zo skoro 130 kg schudla na 88 kg a upravila svoje stravovacie návyky.

"Nedovoľte, aby vás niekto brzdil alebo hanil cestu, ktorú ste si vybrali na zlepšenie svojho zdravia a šťastia. Aj keď to nie je ‚konvenčný‘ spôsob. Ak to dokážem ja, dokáže to každý!" povedala.

Caoimhe zmenila aj svoj jedálniček, denne konzumuje 80 gramov bielkovín, znížila veľkosť porcií a dbá na dostatok vody. Svoju predchádzajúcu rutinu s objednávaním jedla z reštaurácií nahradila vajíčkami, rybami, kuracím mäsom a konzumuje "veľmi málo" sacharidov. Čo sa týka desiaty, chrumká ľahký syr, kuracie kúsky a plátky šunky alebo kuracieho mäsa.

"Občas si doprajem aj niečo ako odmenu, pretože to nie je diéta, ale celková zmena životného štýlu. Každý deň tiež užívam multivitamín a doplnky s biotínom a kolagénom, ktoré mi pomáhajú s ochabnutou pokožkou," dodala.

V jednom zo svojich najpopulárnejších TikTokov, ktorý má 13 200 lajkov, zverejnila Caoimhe obrázok svojej tváre pred a po.

"Už žiadna štvoritá brada, z tváre do tváre po schudnutí 40 kg," popísala príspevok. "Vždy si vyzerala dobre, ale tvoja tvár je úplne iná," komentoval jeden z použivateľov. "Spadla mi sánka... si krásna bez ohľadu na veľkosť," uviedol ďalší.

Caoimhe sa cíti šťastnejšia a zdravšia ako kedykoľvek predtým a dodala, že teraz miluje plávanie. "Môžem chodiť na dlhé prechádzky so svojím synom a dokonca môžem ísť aj na jarmok. Je toľko maličkostí, o ktorých si ani neuvedomujete, že vám uľahčujú a spríjemňujú život, a ja som taká šťastná, že si ich opäť môžem užívať!"