Zahraničie
photo Foto
video Video
12. jún. 2023 o 17:00
emd, Koktejl

Lydi zverejnila FOTO svojho chlpatého tela: Ukázala úplne všetko!

placeholder
Lydi našla cestu ako milovať svoje chlpaté telo.
Zdroj: https://www.instagram.com/lydiwinterxx/

Začínajúca influencerka sa nebojí ukázať prirodzenosť.

Zahraničie
12. jún. 2023 o 17:00
Lydi zverejnila FOTO svojho chlpatého tela: Ukázala úplne všetko!

Začínajúca influencerka sa nebojí ukázať prirodzenosť.

Ochlpenie na tele je v dnešnej dobe stále tabuizovanou témou. Jednou z osôb, ktorá sa naučila svoje ochlpenie nielen prijať, ale aj milovať, je Lydi Winter. Tvorkyňa obsahu podľa denníka The Sun na svojich účtoch na sociálnych sieťach pravidelne zverejňuje videá, v ktorých ukazuje svoju prirodzene ochlpenú postavu. Nedávno sa podelila o jedno, v ktorom podrobne opisuje cestu k láske k svojmu telu.

"Chlpaté je pekné. Neochlpené je tiež pekné. Niekedy chlpaté, niekedy bez chlpov je PEKNÉ," začala. "Táto práca mi naozaj pomohla prejsť od akceptovania môjho ochlpenia k tomu, aby som ho milovala... a aby som sa cítila nielen pohodlne, keď ho mám, ale aj keď ho verejne a bez hanby predvádzam" uviedla vo videu.

"Ohoľ sa, prosím," napísal jeden komentujúci k jej fotografií. "Nikdy!" odpovedala Lydi rozhodne. Iní ľudia vyjadrili viac uznania. "Nikdy som nevidel dievča s takýmto ochlpením, vyzerá to tak sexy," napísal niekto ďalší. "Chlpatá je sexi," dodal ďalší. "Páči sa mi to!" pridal sa tretí komentujúci.

Lydi nedávno zdieľala ďalšie video, na ktorom v oranžových bikinách vylieza z bazéna, pričom jej ochlpenie na tele bolo jasne vidieť. "Takto vyzerá skutočné ženské telo," okomentovala tento klip jedna osoba. "Vyzerá to na tebe čarovne!" komentoval niekto iný. "Si taká krásna," pochválil ju tretí.