26. feb. 2023 o 05:30
vmr, Koktejl

Odpadnete, kto sa ocitol na Slovensku! Celebritný fešák sa ozval rovno z Prešova

placeholder
Taliansky influencer Luca Vezil si to namieril do Prešova.
Zdroj: instagram/lucavezil

Namieril si to rovno na východ Slovenska.

Zahraničné promi
26. feb. 2023 o 05:30
Odpadnete, kto sa ocitol na Slovensku! Celebritný fešák sa ozval rovno z Prešova

Namieril si to rovno na východ Slovenska.

Prekonal samého seba! Známy zahraničný fešák pricestoval tento víkend na Slovensko. Čo ho k nám priviedlo? Z Talianska spolu s kamarátom prišiel autom, cestovali cez Slovinsko a Maďarsko, v sobotu sa ozval rovno z Prešova a hneď s medailou na krku.

Reč je o talianskom modelovi a influencerovi Lucovi Vezilovi. 31-ročný rodák z Janova prišiel cez víkend súťažiť v prekážkovom behu Spartan race. Winter Spartan Sprint sa po prvýkrát uskutočnil v Prešove. Luca a jeho kamarát nezaháľali a na Slovensko si to namierili autom a celú cestu zdokumentovali.

"Prešov, Slovensko. 1270 km od domova, aby som sa zúčastnil svojich prvých pretekov Spartan: zima, blato, prekážky, únava. Prišiel som sem s vedomím, že to bude ťažké, aj preto, že som nebol pripravený tak, ako si takýto pretek vyžaduje, ale istý, že dám do toho všetko, aby som hodil srdce za hlavu. A tak sa aj stalo," napísal Vezil na svoj instagramový účet.

"Prekročenie cieľovej čiary okamžite zmaže tú únavu a naplní vás hrdosťou, spokojnosťou, šťastím. A hlad, taký hlad. V mojom prípade hlad po sacharidoch a hlad po tom, aby som zvládol ďalší. Už čoskoro. Uvidíme sa veľmi skoro," odkázal na sociálnej sieti sympatický Talian.

Luca Vezil

Populárny taliansky model a influencer známy aj najmä ako expriateľ influencerky Valentiny Ferragni - sestry svetoznámej podnikateľky, módnej návrhárky a influencerky Chiary Ferragni.

Luca Vezil (31) je vášnivý milovník módy a fotografie, stal sa jedným z najpopulárnejších a najsledovanejších influencerov na internete a zároveň sa venuje veľmi úspešnej kariére modela a módneho blogera. Na instagrame má milión followerov.

Vďaka svojej vyrysovanej postave a nezameniteľnému úsmevu si influencer rýchlo zvýšil slávu aj vďaka slávnej rodine. Bol totiž priateľom Valentiny Ferragni, sestry slávnejšej Chiary, a to najmenej osem rokov, až do rozchodu v októbri 2022.