01. jún. 2023 o 17:00
NK, Koktejl

Žena († 54) zomrela pred očami syna: Môže za tragédiu záhadný darček?!

placeholder
Za nečakanú smrť matky môže byť zodpovedný práve záhadný darček. (ilustračné foto)
Zdroj: iStock

Zásielku od anonyma prešetruje polícia.

Zahraničie
01. jún. 2023 o 17:00
Žena († 54) zomrela pred očami syna: Môže za tragédiu záhadný darček?!

Zásielku od anonyma prešetruje polícia.

Žena zomrela po tom, ako zjedla „otrávenú“ čokoládu, ktorú jej anonym poslal na narodeniny. Polícia teraz vyšetruje, či bola Lindaci Viegas Batista de Carvalho zámerne otrávená, informoval Mirror.

54-ročná žena dostala od neznámej osoby na oslavu svojho výnimočného dňa kvety a sladkosti. Krátko nato, čo zjedla darovanú čokoládu, zomrela. Jej rodina sa domnieva, že bola otrávená.

Jej sestra Lenice Batista uviedla, že obeť sa po zjedení čokolády začala cítiť zle, oči sa jej prevracali dozadu a ruky mala v svalových kŕčoch. Dodala, že keď prišli do nemocnice v brazílskom Riu de Janeiro, pani Carvalhovú vyhlásili za mŕtvu. Čokoládu ochutnal aj jej syn, ktorý ju ale vypľul so slovami, že nechutí dobre.

Polícia teraz vyšetruje obvinenia z otravy a očakáva sa, že analýza čokolády bude dokončená do 30 dní. Príbuzní ženy tiež tvrdia, že sa jej v období pred incidentom vyhrážali na sociálnych sieťach.

Minulú sobotu mala dostať podozrivý telefonát, v ktorom jej bolo oznámené, že pre ňu majú zásielku, preto požiadala, aby balík nechali v obchode jej priateľa. Pani Carvalhová vzala čokoládu do salónu krásy, ale odmietla ju ochutnať, kým nezistila od koho je. Keď požiadala svojho bývalého manžela, prevzal zodpovednosť za zaslanie darčeka a obeť zjedla časť čokolády.

Po smrti pani Carvalhovej jej bývalý manžel tvrdil, že žartoval, keď povedal, že darček poslal - a sestra obete uviedla, že ho nepovažuje za podozrivého, keďže bývalí partneri mali dobrý vzťah.