29. máj. 2023 o 17:00
emd, Koktejl

Daniella († 26) skolabovala počas rodinnej večere: Zabila ju zlomenina nohy?!

placeholder
Náhla smrť mladej ženy zasiahla jej rodinu aj priateľov.
Zdroj: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10222582927136277&set=pb.1064595491.-2207520000.&type=3

Mladá žena zomrela náhle počas rodinnej večere.

Zahraničie
29. máj. 2023 o 17:00
Daniella († 26) skolabovala počas rodinnej večere: Zabila ju zlomenina nohy?!

Mladá žena zomrela náhle počas rodinnej večere.

Daniella Jade Duchatel († 26) z austrálskeho Brisbane zomrela v dome svojich rodičov na zástavu srdca. Jej zúfalá matka Kay sa po kolapse pokúšala dcére poskytnúť umelé dýchanie, ale mladú štátnu zamestnankyňu sa jej nepodarilo oživiť. Šokujúca smrť dievčiny prišla len mesiac po tom, čo sa potkla a počas chôdze domov zo stretnutia s priateľmi si zlomila nohu a roztrhla niekoľko väzov, informuje Daily Mail.

Počas operácie Danielle do nohy vložili platničku a zotavovala sa v dome svojich rodičov, keď došlo k zástave srdca. Lekári vyslovili domnienku, že po operácii sa jej v tele vytvorila krvná zrazenina, ktorá sa dostala až do pľúc a spôsobila pľúcnu embóliu. Rodina čaká na výsledky pitvy, ktoré to potvrdia.

Pani Duchatelová oznámila tragický odchod svojej dcéry na Facebooku. "S najväčším zármutkom vám všetkým oznamujem, že naša dcéra Daniella Jade Duchatel včera večer pokojne zomrela. V najbližších dňoch vás všetkých budeme informovať o podrobnostiach pohrebu. Prosím, dajte nám trochu času, aby sme sa vyrovnali s našou stratou," napísala.

Len niekoľko mesiacov pred svojou šokujúcou smrťou Daniella oznámila, že konečne našetrila dostatok peňazí na kúpu vlastného bývania v Brisbane. "Po mesiacoch stresu, vzrušenia a zmätku som konečne majiteľkou domu! Vyúčtovanie bolo dokončené a ja som taká nadšená a nervózna, že môžem začať túto novú kapitolu!" napísala 24. januára na Facebooku nadšená dievčina, s ktorou mal ale osud iné plány.