Zahraničie
photo Foto
video Video
25. máj. 2023 o 18:00
NK, Koktejl

Horor v dome: Muž zbadal, že zo steny vytŕča ľudský prst! Šokujúce zistenie

placeholder
Muži sa o záhadnú skúsenosť podelili na TikToku.
Zdroj: tiktok.com/@elportu

Dvaja vydesení muži videli, ako sa cez stenu ich kúpeľne niekto naťahoval a prosil, aby ho zachránili.

Zahraničie
25. máj. 2023 o 18:00
Horor v dome: Muž zbadal, že zo steny vytŕča ľudský prst! Šokujúce zistenie

Dvaja vydesení muži videli, ako sa cez stenu ich kúpeľne niekto naťahoval a prosil, aby ho zachránili.

Byť sám doma a počuť zvláštne zvuky môže byť desivé. Netreba bujnú predstavivosť, aby sme sa vedeli vžiť do situácie dvoch vystrašených mužov, ktorí počuli, ako sa ich bytom ozýva podivný hlas, informoval portál UNILAD.

Príbehov o ľuďoch, ktorí vo vlastných bytoch našli skryté priestory, je veľa. Nikdy neviete, čo sa tam môže skrývať. V prípade Jhonnyho a jeho partnera však veci nabrali veľmi zvláštny spád. Jhonny, ktorý sa do USA presťahoval z Venezuely, bol doma, keď započul zvuky.

Na videu z TikToku je vidieť, ako sa obaja muži nervózne blížia ku kúpeľni, pričom titulok videa znie (v preklade): "Počujeme hlasy a zvuky v kúpeľni." Jeden z mužov potichu otvorí dvere a potom opatrne vojdú dnu. Spočiatku boli nervózni, že ide o niečo paranormálne alebo o žart.

Keď vstúpili do kúpeľne, zreteľnejšie počuli mužský hlas, ktorý hovoril 'prosím, pomôžte mi' a 'pustite ma von'. V stene tesne nad vešiakom na uteráky bolo tiež vidieť dieru. Keď sa k nej jeden z mužov priblížil, ozvalo sa škrabanie a šuchot. Potom sa v šokujúcom okamihu cez dieru prestrčil prst. Zdalo sa, že bol pokrytý omietkou a prachom.

Akoby nájdenie niekoho, kto volá o pomoc cez vašu stenu, nebolo dostatočne desivé, zdá sa, že o nezvyčajné okolnosti sa zaujímali aj ďalšie osoby. Zatiaľ čo muž za stenou volal o pomoc, všimli si, že vonku sedí na motorke ďalšia osoba, ktorá odišla a vstúpila do bytu zboku. V popise sa spomína, že muž opustil byt v sprievode ženy s parochňou.

Muži sa potom rozhodli, že je čas zavolať políciu, pretože sa zjavne deje niečo podozrivé. Policajti vošli do vedľajšieho bytu a naskytol sa im mrazivý pohľad. Našli 8 ľudí, pričom podozriví povedali, že konzumovali „látky“.

Policajti pôvodne považovali telefonát za podozrenie z únosu, informovala stanica NBC Miami. "Okolo kľučky bol omotaný uterák, ktorý akoby držal dvere zatvorené,“ povedal policajný dôstojník pre styk s verejnosťou v Miami Mike Vega.

Vega dodal, že osoba sa priznala k vytvoreniu falošnej historky po užití kokteilu liekov, ktoré viedli k halucináciám. Po výsluchoch ďalších obyvateľov budovy policajti zistili, že sa zdržiavali v "nelegálnom prenájme". Jhonny môže mať ďalšie problémy so susedmi, keďže odvtedy dostáva vyhrážky a je nervózny z toho, že by mal v byte naďalej bývať.

Sused tvrdil, že ľudia v byte boli ich priatelia. V súčasnosti prebieha policajné vyšetrovanie incidentu.