20. apr. 2023 o 19:00
lv, Koktejl

David tvrdí, že sa ocitol v nebi: Neuveríte, čo videl v posmrtnom živote!

placeholder
Muž sa podelil o údajný zážitok z posmrtného života. (ilustračné foto)
Zdroj: iStock

Duchovné médium David Hanzel tvrdí, že po zážitku, ktorý ho priblížil k smrti, videl nebo.

Správy
20. apr. 2023 o 19:00
David tvrdí, že sa ocitol v nebi: Neuveríte, čo videl v posmrtnom živote!

Duchovné médium David Hanzel tvrdí, že po zážitku, ktorý ho priblížil k smrti, videl nebo.

Muž, ktorý zomrel a „videl nebo“, sa podelil o to, ako vyzerá posmrtný život a opísal nečakané miesto, do ktorého sa údajne dostal. Päťdesiatsedem ročný David, sa kedysi zamýšľal nad tým, čo sa stane po smrti. Teraz sa radí medzi jedných z mála, ktorí sa môžu podeliť o pohľad do posmrtného života. Ten sa mu naskytol keď bol v nemocnici s pľúcnou infekciou, píše britský Mirror.

Samozvaného zaklínača duchov v septembri 2015 postihol smrteľný nával sepsy spojený s pľúcnou infekciou. „Keď ma prijali, museli ma operovať. Mal som 70% pľúc pokrytých infekciou a mal som sepsu, ktorá mi prechádzala celým telom,“ vysvetlil David.

Na smrteľnej posteli David upadol do dvojmesačnej kómy. „Ani som nevedel, že som mŕtvy, nemal som žiadnu predstavu,“ dodal. Keď však odchádzal do večného spánku, privítal ho „krásny posmrtný život“. „Pamätám si, že som zavrel oči, pretože mi bolo zle. A potom, keď som otvoril oči, bol som na nočnej oblohe. Bola to tá najkrajšia, zamatová, hodvábna nočná obloha. Žiadne mraky. Žiadne hviezdy. Nič. Nemala začiatok ani koniec,“ tvrdí.

David povedal, že počas pobytu v nadpozemskom svete nebol sám. „Zrazu bola jedna bytosť po mojej ľavici a druhá po mojej pravici. Cítil som sa s nimi príjemne. Akoby som ich poznal. Ukázali mi to najkrajšie, zlatobiele svetlo. Bolo to nádherné a boli tam anjeli a všetko, čo do toho vstupovalo,“ dodal.

„Neskôr mi povedali, že nech je moja viera akákoľvek alebo čokoľvek, to, čo človeku prináša radosť uvidí ako prvé. A tak ma premiestnili akoby do baru. Po stranách boli také krásne farebné fľaše. Žiadny alkohol ani nič podobné tam nebolo,“ vysvetlil.

David povedal, že po tom, ako išiel do krčmy, bez námahy kráčal po stene mrakodrapu. „Poslali ma kráčať po veľkej bielej budove. Bola mramorová a mala tie najkrajšie mramorové žily, aké ste kedy videli. Keď ste vykročili, nemali ste pocit, že sa vaša noha dotýka zeme. Akoby tam nebola žiadna gravitácia. Je to akoby ste sa vznášali a kráčali,“ povedal.

Po prebudení z kómy o dva mesiace neskôr, vyliečený zo všetkých ťažkostí, mal dôležité uvedomenie. „Vrátil som sa s úplným odpustením všetkým, ktorí mi kedy urobili niečo zlé. Myslím, že bolo potrebné doslova zomrieť, aby som pochopil všetky tieto veci a všetko, čo sa týka náboženstva,“ dodal.