Domáce promi
photo Foto
video Video
12. júl. 2023 o 09:30
Miroslav Novysedlák, Koktejl

Tomáš z Ruže chodí s Marcelou, ozvala sa jeho matka: Odkaz, ktorý nimi zamáva!

placeholder
K vzťahu Tomáša s Marcelou sa vyjadrila aj Tomášova matka.
Zdroj: instagram/tomas_tarr, instagram/ines_tarrova

Jej slová hovoria za všetko.

Domáce promi
12. júl. 2023 o 09:30
Tomáš z Ruže chodí s Marcelou, ozvala sa jeho matka: Odkaz, ktorý nimi zamáva!

Jej slová hovoria za všetko.

Tomáš a Marcela z Ruže pre nevestu sa netaja tým, že sú spolu vo vzťahu a spoločne si užívajú dokonalú romantickú idylku. Na Instagrame sa pravidelne chvália zamilovanými zábermi a tejto dvojici to náramne pristane. Obaja vymetajú diskotéky, chodia na výlety a jeden druhého predstavujú aj svojim najbližším. Televízny ženích pred pár dňami zašiel ešte ďalej a zverejnil video, ktoré zachytáva čas strávený s Marcelou.

V ňom si dvojica vymieňa zaľúbené pohľady, nechýbajú sladké bozky, šantenie v bazéne či nežné dotyky. "A to som v škole nemal rád chémiu," napísal pod krátky klip televízny ženích. Na základe týchto záberov je viac než isté, že Tomáš si s Marcelou rozumie a ich vzťah prekypuje láskou.

Zakrátko sa pod videom objavili stovky nadšených komentárov, ktoré im venovali nielen fanúšikovia, ale aj známe šoubiznisové osobnosti vrátane Xénie Gregušovej, Lucie Mokráňovej či samotného moderátora televíznej šou Krištofa Králika. Jeden z komentárov mal pre Tomáša ešte o niečo silnejší význam.

Odkaz im totiž zaslala aj jeho mama Ingrid. "Jéj, to je milé a krásne, teším sa s vami," napísala a pridala emodži srdiečka. Na jej komentár ihneď zareagoval aj Tomáš, ktorý matke odpovedal totožným emodži. Z jej vyjadrenia sa dá jasne vyčítať, že hrdličkám fandí a s tým, koho si Tomáš vybral, nemôže nesúhlasiť.