Domáce promi
photo Foto
video Video
10. júl. 2023 o 07:30
mob, Koktejl

Zúfalý Tomáš z Ruže pre nevestu o svojom trápení: Ja neviem, čo som spravil, ale...

placeholder
Tomáš Tarr si v šou vybral mladú krásku. Vzťah im nakoniec nevyšiel.
Zdroj: Reprofoto/TV Markíza

Markizácky ženích už nevie, čo má robiť.

Domáce promi
10. júl. 2023 o 07:30
Zúfalý Tomáš z Ruže pre nevestu o svojom trápení: Ja neviem, čo som spravil, ale...

Markizácky ženích už nevie, čo má robiť.

Tomáš Tarr (30) z markizáckej šou Ruža pre nevestu sa posledné týždne nachádza na Slovensku, kde absolvoval niekoľko rozhovorov a užíva si voľné chvíle s rodinou a priateľmi. Cez víkend sa však ozval s problémom, pri ktorom nevedel, či sa má smiať alebo plakať.

„Ľudia, ja neviem, čo som spravil, ale vtáky mi zas os*ali auto. Už štvrtýkrát v priebehu dvoch týždňov. Začínam to brať osobne,“ povedal vo videu na sociálnej sieti.

Šou Nevesta pre milionára sa túto jar vrátila na obrazovky TV Markíza pod novým názvom Ruža pre nevestu. Slobodný podnikateľ Tomáš Tarr dostal na výber z 18 žien, ktoré postupne spoznával v exotickom Turecku. Vo finále sa rozhodoval medzi Mirkou (26) a Petranou (21), ktoré nemohli byť odlišnejšie.

Mirka z východu má silný vzťah ku zvieratám. Okrem toho sa vrcholovo venovala krasokorčuľovaniu, po ktorom presedlala na veterinu. Petrana z Bratislavy je študentkou psychológie a zarába si pomocou kanála na YouTube. Miluje autá a motorky a chce pokračovať v kariére na sociálnych sieťach. Boj o Tomášovo srdce vyhrala práve ona.

Všetko vyzeralo, že majú našliapnuté na dokonalý a harmonický vzťah. Po 5 mesiacoch sa však Tomáš s Petranou rozišli a dnes to vyzerá tak, že začal randiť s Marcelou.