18. jún. 2023 o 05:00
vmr, krsk, Koktejl

Tomáš z Ruže videl šou v televízii: Koho by si vybral teraz? Z tej odpovede odpadnete!

placeholder
Podnikateľ Tomáš Tarr.
Zdroj: TV Markíza

Šou mu poriadne otvorila oči.

Celebrity
18. jún. 2023 o 05:00
Tomáš z Ruže videl šou v televízii: Koho by si vybral teraz? Z tej odpovede odpadnete!

Šou mu poriadne otvorila oči.

Mladý úspešný podnikateľ Tomáš Tarr (29) bol súčasťou vynovenej verzie reality šou Nevesta pre milionára. Jej súčasný názov je Ruža pre nevestu a bol to práve Tomáš, o koho srdce bojovalo niekoľko sexi krások.

Tomáš dostal na výber z 18 žien, ktoré spoznával v exotickom Turecku. V každej epizóde sa musel rozlúčiť s jednou alebo hneď viacerými súťažiacimi. Tomáš si nakoniec vybral neprehliadnuteľnú Petranu Galateu Oráčovú (21) z Bratislavy.

Dvojica bola spolu päť mesiacov a rozišli sa v máji, tesne pred televíznym finále Ruže pre nevestu. "Máme veľa spoločného, no vo veľa veciach a najmä o predstave fungovania vzťahu máme rozdielne názory. Tomášove priority boli iné ako moje a čím dlhšie sme boli spolu, tým viac sa to prejavovalo. Prekážkou vo vzťahu bola aj diaľka a cestovanie. Tomáš priznal, že na Slovensko neplánuje chodiť tak často, ako predpokladal, a ja, najmä kvôli štúdiu, nemám kapacitu toľko cestovať," napísala na Instagrame k rozchodu Petrana.

Tomáš však prišiel na Slovensko len pred pár dňami a nestíhal sa diviť. Petrana a aj ostatné dievčatá z Ruže sa zúčastnili niekoľkých rozhovorov, kde sa do seba navzájom poriadne obuli a dokonca to schytal aj Tomáš. Ten sa teraz pre TV Markíza vyjadril, či by sa s odstupom času v šou Ruža pre nevestu rozhodol inak.

"Ľudia si neuvedomia, že aké je to naozaj náročné potom to sledovať a udržať takýto vzťah, ktorý je polroka testovaný telkou, médiami, nami, verejnosťou, je to naozaj náročné," priznal Tomáš k téme rozchodu s Petranou.

Zároveň dodal, že je momentálne single a je stále otvorený vzťahom. Tomáš v Thajsku ošiaľ po šou nevnímal a žil si ďalej svoj život. Šok zažil po príchode na Slovensko. "Všade, kam idem, sa so mnou ľudia fotia, naozaj všade. Či už je to taxík, reštaurácia, výťah. Je to veľmi príjemné, ale je to aj veľmi zvláštne, pretože ja som si to neuvedomoval, že to naozaj spôsobilo takýto boom," uzavrel s tým, že je za to rád, pretože ľudia sú väčšinou k nemu milí. Zároveň prezradil, akú radu by dal ženíchovi v ďalšom pokračovaní šou.

"Dal by som mu takú radu, že nech si to užije v prvom rade, pretože to prejde veľmi rýchlo. Je to skúsenosť raz za život, ktorú si bude pamätať po celý život. Ale keby som mu mal dať takú radu, tak by som mu povedal, aby počúval tie dievčatá. Aby s nimi strávil čo najviac času. Ja som to robil málo už len z toho hľadiska, že sme na to nemali čas. Ja som bol niekedy taký, že aj keď mi niekto niečo hovoril, tak som povedal, že ja mám svoju vlastnú hlavu. Niektoré veci keď som videl v telke, tak som si povedal, že áno v niečom mali pravdu, v niečom nie, čiže viac by som ich počúval, aj by som to bral pri rozhodovaní," upresnil.

Vybral by si teda niekoho iného ako Petranu? Tomáš šokoval odpoveďou. "Samozrejme, keď som to videl, niečo by som zmenil. Samozrejme, že by som inak reagoval, keď vidím toto ich správanie. Áno, urobil by som veci inak, ale vtedy v tom momente som to tak cítil," priznal. Na otázku, ktoré dievča by si vybral po tom, čo to videl, poriadne zavtipkoval. "Krištofa," povedal s humorom meno moderátora šou, s ktorým sú dobrí kamaráti.