30. mar. 2024 o 05:00
žani, Koktejl

Mladší brat princeznej Kate dojal svet: Spoločná FOTO, z ktorej sa tisnú slzy do očí!

placeholder
Britská princezná Kate.
Zdroj: TASR/AP

V boji s rakovinou má oporu v rodine.

Zahraničné promi
30. mar. 2024 o 05:00
Mladší brat princeznej Kate dojal svet: Spoločná FOTO, z ktorej sa tisnú slzy do očí!

V boji s rakovinou má oporu v rodine.

Princezná z Walesu Kate (42) absolvovala v januári operáciu brušnej dutiny a už v tej dobe sa šuškalo, či netrpí onkologickým ochorením. Zákrok bol úspešný a pôvodne sa predpokladalo, že nejde o rakovinu. Neskoršie testy však odhalili krutú pravdu. Kate zmizla z verejnosti a po dlhej odmlke prehovorila. V emotívnom videu prezradila, že jej diagnostikovali rakovinu a podrobuje sa preventívnej chemoterapii.

Ľudia z celého sveta jej následne vyjadrili nesmiernu podporu. "Princ (William) a princezná sú obaja nesmierne dojatí láskavými správami od ľudí tu v Spojenom kráľovstve, naprieč Spoločenstvom národov (Commonwealth) a na celom svete," uviedli Kate a jej manžel - britský princ William.

Po šokujúcom videu sa prihlásil o slovo aj brat princeznej James Middleton (36). Podnikateľ na sociálnej sieti zdieľal retro fotografiu dvojice, ako si užívali prechádzku v prírode. Kate sa usmieva za svojím mladším súrodencom. Pridal aj silný text. "Za tie roky sme spolu zdolali mnoho hôr. Ako rodina spolu zdoláme aj túto," odkázal sestre James.

Súrodenci majú medzi sebou veľmi silné puto. Princezná spolu s ich ďalšou sestrou Pipou (40) podporovali brata v jeho boji s depresiami. Obe stáli pri ňom a išli spolu s Jamesom aj na terapiu. "Bolo to nesmierne dôležité, pretože im to pomohlo pochopiť mňa a to, ako funguje moja myseľ," prezradil v minulosti podnikateľ.