01. apr. 2024 o 06:00
krsk, Koktejl

Toto v Let's Dance nikto nečakal: Jablonský so slzami v očiach, plakal aj Koleník! Čo sa stalo?

placeholder
Emócie z nich sršali naplno.
Zdroj: Reprofoto/TV Markíza

Súťažný večer priniesol množstvo emócií.

Domáce promi
01. apr. 2024 o 06:00
Toto v Let's Dance nikto nečakal: Jablonský so slzami v očiach, plakal aj Koleník! Čo sa stalo?

Súťažný večer priniesol množstvo emócií.

Na obrazovkách televízie Markíza momentálne každú nedeľu prebieha 9. ročník populárnej tanečnej šou Let’s Dance. Usporiadanie v nej sa tento rok zmenilo. Do porotcovského kresla k Jankovi Ďurovčíkovi, Tatiane Drexler a Adele Vinczeovej vždy zasadne jeden špeciálny porotca, ktorý je nejak spojený so súťažou.

Od štartu sa v šou už ukázali: Facundo Arana, Petra Polnišová, Nela Pocisková a Zdeněk Chlopčík. V špeciálnom veľkonočnom kole do bratislavskej Incheby zavítal slovenský herec, víťaz 7. série a porotca z 8. série Let’s Dance Janko Koleník (44).

Súťažia jeho seriáloví kolegovia, tak nemohol inak, než sledovať každý ich krok. Úchvatný tanec hviezdy Dunaj, k vašim službám uchvátil všetkých. Jakub Jablonský (29) s tanečnou partnerkou Eliškou predviedli viedenský valčík a padali slová ako najlepší výkon v celom Let's Dance.

"Pre mňa je to obrovský zážitok a česť, vďaka tomu, že s Jankom ešte konzultujem tieto veci a je veľmi zlatý vždy a pomôže mi. Ja sa veľmi teším, že sme ho mohli potešiť," uviedol o svojom účinkovaní Jablonský a ukázal na Koleníka v porote.

Potom prišiel čas na hodnotenie. "Majte sa pekne, dovidenia," povedal Ján Koleník a predstieral, že odchádza preč od porotcovského stola.

"Ježiš, nič, ja mám emóciu, asi budú hovoriť iní, lebo ja som ju chcel fakt docieliť dneska a prišla. Hovorte vy, potom budem ja," povedal s hlasom plným dojatia a ťažko predýchaval to, čo ho rozcítilo. Zábery nájdete v galérii pod článkom.

"Alebo počkaj, dobre, som na zemi. Priniesli ste výraz, situáciu, ten príbeh, nehovoriac o obrovskej kvalite, ktorá sa ma dotkla, dotkla sa vesmíru, takže vám veľmi fandím. Absolútne som dojatý, viem, čo je to za drinu sa dostať na takýto level, no nič, keď sa ťa dotkne umenie, tak je to takto," povedal Koleník s poloplačom a silnou emóciou v hlase. Dodal, že si praje, aby im to vydržalo do finále, pre neho bolo finále práve toto, čo videl.

Module ITT: Let's Dance