31. mar. 2024 o 21:17
vmr, Koktejl

Ján Koleník v priamom prenose Let's Dance: Rázny odkaz Jablonskému a Dubayovej!

placeholder
Do Let's Dance sa vrátil Janko Koleník.
Zdroj: Reprofoto/TV Markíza

Vrátil sa!

Celebrity
31. mar. 2024 o 21:17
Ján Koleník v priamom prenose Let's Dance: Rázny odkaz Jablonskému a Dubayovej!

Vrátil sa!

Tanečná horúčka je v plnom prúde! Na obrazovkách televízie Markíza sa momentálne každú nedeľu vysiela 9. ročník populárnej tanečnej šou Let’s Dance. V nedeľu sa už v piatom kole venovanom folklóru objavil ako špeciálny porotca nablýskanej šou kráľ tanečného parketu, obľúbený herec Ján Koleník.

Koleníka privítali obrovským potleskom. Ján momentálne hviezdi v markizáckom seriálovom hite Dunaj, k vašim službám, kde hrá nacistu Waltera Klausa. Nie je však jedinou postavou z tohto seriálu, ktoré sa objavili na pódiu Let’s Dance. Súťažiaci 9. ročníka tanečnej šou Jakub Jablonský a aj Petra Dubayová hrajú v Dunaji partnerov, ktorým postava Jána Koleníka v seriáli strpčuje život.

Na túto nôtu zahral samotný Koleník hneď v úvode šou. "Najmä si chýbam ja sám v tejto šou. Žartujem. Sledujem šou naozaj od prvého kola. Škoda, že nemôžem vidieť všetkých, ktorí ste tu od začiatku. Teším sa mimoriadne. Rok hrám toho Waltera zamračeného Klausa v tom Dunaji. Chcem byť teraz taký prívetivejší, nechal som sa zarásť kvôli dnešnému večeru. A cítim sa komfortne," vyznal sa Koleník. Moderátor Viktor Vincze zabrdol aj do Dunaja a zo žartu sa spýtal Koleníka, či svojim kolegom z Dunaja radil, ako súťaž nevyhrať.

"Tie vzťahy, ktoré máme v Dunaji, tie zostávajú aj na parkete, samozrejme, čiže Peťka, Jakub, na nič sa nemôžeme spoliehať," zavtipkoval na záver slovenský sexsymbol.

Module ITT: Let's Dance