31. mar. 2024 o 21:45
vmr, Koktejl

Adela Vinczeová všetkých dorazila jedinou vetou: Nechali sme sa zarásť!

placeholder
Piate kolo Let's Dance.
Zdroj: Reprofoto/TV Markíza

Adela to zaklincovala!

Celebrity
31. mar. 2024 o 21:45
Adela Vinczeová všetkých dorazila jedinou vetou: Nechali sme sa zarásť!

Adela to zaklincovala!

Tanečná horúčka je v plnom prúde! Na obrazovkách televízie Markíza sa momentálne každú nedeľu vysiela 9. ročník populárnej tanečnej šou Let’s Dance. V nedeľu sa už v piatom kole venovanom folklóru objavil ako špeciálny porotca nablýskanej šou kráľ tanečného parketu, obľúbený herec Ján Koleník.

Koleníka privítali obrovským potleskom. Ján momentálne hviezdi v markizáckom seriálovom hite Dunaj. Koleník vyhral Let’s Dance v roku 2022, v roku 2023 bol porotcom. A sám priznal, že sa tento rok veľmi rád vrátil na "miesto činu".

"Najmä si chýbam ja sám v tejto šou. Žartujem. Sledujem šou naozaj od prvého kola. Škoda, že nemôžem vidieť všetkých, ktorí ste tu od začiatku. Teším sa mimoriadne. Rok hrám toho Waltera zamračeného Klausa v tom Dunaji. Chcem byť teraz taký prívetivejší, nechal som sa zarásť kvôli dnešnému večeru. A cítim sa komfortne," vyznal sa Koleník.

To by však nebola moderátorka Adela Vinczeová, keby na Koleníkove slová pohotovo nezaregovala. Jej manžel Viktor Vincze sa spýtal porotcov, či sa na piate kolo šou tešia. "Najviac, my sme sa nechali zarásť všetci," zavtipkovala Adela a v sále sa rozuzvučal smiech.

Module ITT: Let's Dance