Zahraničie
photo Foto
video Video
02. jún. 2023 o 19:00
NK, Koktejl

Kráske sa vysmievali pre tieto prsia: Teraz mesačne zarobí desaťtisíce!

placeholder
Pár si založil OnlyFans počas pandémie, aby vyrovnal dlhy.
Zdroj: instagram.com/itshannahandjames

Bývalá osobná trénerka sa rozrozprávala o šikane, OnlyFans a swingers party.

Zahraničie
02. jún. 2023 o 19:00
Kráske sa vysmievali pre tieto prsia: Teraz mesačne zarobí desaťtisíce!

Bývalá osobná trénerka sa rozrozprávala o šikane, OnlyFans a swingers party.

Hviezda sociálnych sietí Hannah Smithová, ktorá pridáva videá a fotky so svojím priateľom na ich spoločný účet na OnlyFans, sa na TikToku rozrozprávala o tom, ako ju v minulosti brutálne urážali pre jej telo.

Hannah na pikantnej stránke mesačne zarobí až 40 000 libier, no jej malé prsia si v minulosti vyslúžili posmešné komentáre. Bývalá osobná trénerka pre Daily Star odhalila, že s priateľom často chodia na swingers party a spávajú s inými ľuďmi.

Partneri tvoria aj prístupnejšie príspevky na TikTok, kde majú pol milióna sledovateľov – napriek tomu, že sú na ňom len niečo vyše roka.

"V istom období som dostávala veľa negatívnych komentárov o mojich prsiach. Urobila som pár odľahčených videí, v ktorých si môj priateľ obzeral môj hrudník. A v jednom momente som dostávala stovky komentárov a tie dostávali tisíce lajkov od mužov, ktorí ohavne komentovali môj hrudník," povedala Hannah.

"Ale aj vtedy som išla na OnlyFans a povedala som niečo ako 'čo by ste si mysleli o tom, že si nechám zväčšiť prsia'. Bola zvedavá a všetci povedali, že nechápu prečo by som to robila'," dodala.

"Na našom OnlyFans máme tých najmilších fanúšikov. Potom je tu TikTok, kde môžete dostať veľa odporných komentárov. Ale na OnlyFans dostávame toľko lásky, že si uvedomujeme, že na TikToku sú to len ľudia, ktorí sa správajú ako kreténi," priznala.

25-ročná Hannah z Kentu sa s 30-ročným Austrálčanom Jamesom zoznámila, keď obaja pracovali ako osobní tréneri. O prácu však prišli, keď sa počas pandémie zatvorili posilňovne. Keďže potrebovali peniaze, vrhli sa na OnlyFans a rýchlo vyrovnali dlhy na kreditných kartách.

Táto pikantná stránka im zmenila život a odvážna dvojica si teraz mesačne prilepší o 30 000 až 40 000 libier. Vysvetlili tiež, ako ich posilňuje to, že sú v etickom nemonogamnom vzťahu.

"Do spálne privádzame ďalších ľudí pred kamerou aj mimo nej, takže to nie je len pre OnlyFans. Cez víkendy chodíme na sex párty a podobne. Nechodíme na rande ani nič podobné, ani nerobíme nič romantické s nikým iným, nie sú v tom žiadne city. Je to skôr len fyzická zábava," povedala Hannah.

"Je medzi nami obrovská dôvera. To, že môžete spať s inou osobou, keď je váš partner s vami v izbe, svedčí o určitej úrovni dôvery. Vždy sme boli silní a nikdy sme nemali problémy. Nie sme nijako zvlášť žiarliví a ja som vždy milovala sex vo trojke alebo myšlienku na to. Teraz to môžeme zažívať spolu," povedala kráska na rovinu.

"Byť na sexuálnych večierkoch je také vzrušujúce prostredie, ale skutočná zábava je, keď prídete domov a ste tam len vy dvaja a hovoríte si 'panebože, to bolo sexi'. Máte ďalší celý moment len pre vás dvoch," povedala. "Myslím, že to váš vzťah dokáže riadne okoreniť, takže je to skvelé," dodala Hannah.