26. máj. 2023 o 19:00
NK, Koktejl

Sexi Andrea prestriedala viac ako 700 milencov: Teraz všetkým ukázala, čo má TAM DOLE!

placeholder
Andrea sa rada odhaľuje na sociálnych sieťach.
Zdroj: instagram.com/andrea__sunshinee

Fit babička spôsobila na sociálnych sieťach poriadny rozruch.

Zahraničie
26. máj. 2023 o 19:00
Sexi Andrea prestriedala viac ako 700 milencov: Teraz všetkým ukázala, čo má TAM DOLE!

Fit babička spôsobila na sociálnych sieťach poriadny rozruch.

53-ročná žena sa pochválila intímnym tetovaním v spodnom prádle. Andrea Sunshine, ktorá žije v Londýne, na Instagrame ukázala svoje telo v pikantných nohavičkách. Dráždenie fanúšikov na sociálnych sieťach jej vôbec nie je cudzie, informoval Daily Star.

Brazílska modelka sa môže pochváliť 360 000 sledovateľmi na Instagrame, kde pravidelne zverejňuje svoje vypracované telo. Je otvorená aj o svojom intímnom živote – prezradila, že spala s viac ako 720 milencami. Pri inej príležitosti influencerka vyhlásila, že ju vylúčili zo zoznamky, pretože je "príliš sexi".

Teraz si Andrea obliekla pikantné nohavičky. V crop tope a bejzbalovej čiapke chcela pravdepodobne ukázať, že práve dokončila tréning. Odhalila však aj tetovanie, ktoré jej vykúkalo nad rozkrokom a medzi fanúšikmi to nezostalo bez povšimnutia.

"Za týmto výzorom, týmito krivkami a týmto telom a za každou výstavou je marketing, nápady, príbeh. Podľa mňa je to to, čo definuje, kto v skutočnosti sme. Osobnosti, ktoré sa stali pozoruhodnými v zrelom veku, medzi ktoré sa zaraďujem aj ja," napísala pod fotkou.

"Často sa učíme z našich trápení, zápasov, pádov. Môj príbeh sa písal pod vplyvom veľkej vytrvalosti, odhodlania a obete. Sme oveľa viac než to, čo predstavuje bolesť, stačí sa dostať k našim energetickým databázam a cvičiť," napísala na záver.

Dá sa povedať, že Andrea svojimi slovami inšpirovala zástupy sledovateľov. Príspevok získal množstvo lajkov a komentárov, ako sa píše v jednom z nich: "Vyzeráš perfektne." "Pokračuj v tvrdej práci!" dodal ďalší.