Zahraničie
photo Foto
video Video
29. máj. 2023 o 19:00
emd, Koktejl

Kráska vás dorazí sexuálnymi chúťkami: Keď zbadáte, s kým spáva, budete v šoku!

placeholder
Wisconsin Tiff je vychádzajúcou hviezdou filmov pre dospelých.
Zdroj: Instagram/@wisconsin.tiff

Mladá mamička má špecifické preferencie.

Zahraničie
29. máj. 2023 o 19:00
Kráska vás dorazí sexuálnymi chúťkami: Keď zbadáte, s kým spáva, budete v šoku!

Mladá mamička má špecifické preferencie.

Mnohí starčekovia si radi vyložia nohy a užívajú svoj bezstarostný život, keď odídu do dôchodku. Zdá sa však, že niektorí si ešte radšej užívajú divoké chvíle. Vtedy prichádza na scénu americká kráska, ktorá pracuje v sexuálnych službách. Wisconsin Tiff prezradila, že má slabosť pre starších mužov. Podľa portálu Daily Star s nimi natočila už množstvo sexuálnych scén.

"Vždy som mala slabosť pre starších mužov," povedala 35-ročná mamička. Frázu rešpektovať starších posúva na úplne novú úroveň tým, že seniorom poskytuje špeciálne služby.

"Nakrúcala som s mužom, ktorý mal takmer 80 rokov, s vietnamskými veteránmi a podobne. Dostávam veľa žiadostí o obsah zameraný na mladšie ženy/starších mužov. Fanúšikovia, ktorí majú radi tento typ obsahu, mi hovoria, že ho nemôžu nájsť dostatok, a ja som jeden z mála tvorcov v tomto odvetví, ktorý udržiava stály tok projektov, aby boli spokojní," prezradila hviezda šteklivej platformy OnlyFans.

Wisconsin Tiff si svojimi videami začína získavať slávu na internete, pričom na Instagrame sa môže pochváliť 74 800 sledovateľmi. Jej sexy zábery často získavajú tisíce lajkov, pričom fanúšikovia ju označujú za krásnu a sexy.

Pre tých, ktorí túžia po jej pikantnejších fotografiách a videách, je tu jej účet na OnlyFans, kde si od predplatiteľov účtuje 7,99 dolára (7,45 eura) mesačne. Predplatiteľom sľubuje nahé fotografie a priame správy, ako aj oveľa viac.