27. máj. 2023 o 20:00
lt, Koktejl

Zábery mladej rušňovodičky obleteli svet: Odpadnete, ako vyzerá!

placeholder
Mnohí ju považujú za najkrajšiu rušňovodičku
Zdroj: TikTok/@katherinemunera1

Mnohí ju označujú za najkrajšiu rušňovodičku.

Zahraničné správy
27. máj. 2023 o 20:00
Zábery mladej rušňovodičky obleteli svet: Odpadnete, ako vyzerá!

Mnohí ju označujú za najkrajšiu rušňovodičku.

Žena, ktorá bola označená za najkrajšiu rušňovodičku, je hrdá na to, že pracuje v odvetví, v ktorom dominujú muži. Ako píše Dailystar, Katherine Munera obsluhuje lokomotívy medellínskeho metra - najrýchlejšieho v Kolumbii.

Na TikToku sa stala virálnou vďaka videám z jazdy vlakom. Kráska na sociálnej sieti nazbierala viac ako 125 000 sledovateľov. Mladá rušňovodička zdieľa aj zábery, na ktorých má na sebe bikiny alebo pikantnú spodnú bielizeň.

Niektoré z jej príspevkov majú milióny videní. Munera hovorí, že je hrdá na svoju kariéru rušňovodičky, pretože je inkluzívna a jej pohlavie sa neberie do úvahy. "V minulosti boli v mnohých krajinách tieto pracovné miesta určené len pre mužov," povedala Katherine, ktorá nedávno odcestovala do susedného Ekvádoru, aby poskytla školenie iným rušňovodičom.

Zverejnila video, na ktorom riadi vlak v metre Quito v hlavnom meste krajiny, s titulkom: "Som šťastná, že môžem byť súčasťou tohto príbehu, ďakujem Ekvádoru." Klip sa stal rýchlo virálny. "Som veľmi hrdý na to, čo ste dosiahli," poznamenal jeden zo sledovateľov. Ďalší dodal: "Keď som išiel metrom a uvidel som ju, bol som šokovaný." Ďalšia osoba sa vyjadrila: "Teraz už chápem všetok ten rozruch, si naozaj veľmi pekná."