17. apr. 2024 o 07:30
žani, Koktejl

Rozchod známej dvojice, Plačková šokovala manžela: Môžeš povedať, že si ma podvádzal!

Ich vzťah mal poriadne turbulentné obdobie.

Domáce promi
17. apr. 2024 o 07:30
Rozchod známej dvojice, Plačková šokovala manžela: Môžeš povedať, že si ma podvádzal!

Ich vzťah mal poriadne turbulentné obdobie.

Zuzana Strausz Plačková (32) a René Strausz (35) pôsobia ako šťastný a dokonale zohratý pár. Už viac ako rok a pol sú rodičmi malého Dionka, darí sa im v práci a obklopujú sa luxusom. Manželia spečatili svoj vzťah hneď trikrát. Prvú svadbu mali 3. októbra 2015 a influencerka na nej ohúrila veľkou ružovou róbou. Druhý obrad mali v Las Vegas a v 2022 si to zopakovali ešte v kostole. "Tak a sme svoji aj pred Bohom," tešila sa vtedy Plačková. Svadbu spojili aj s krstom synčeka.

Svoje súkromie nedržia pod pokrievkou a vo veľkom ho obaja ukazujú na sociálnych sieťach. Manželia sa to rozhodli posunúť na ďalší level a investovali nemalé peniaze do vlastného blogu, ktorého prvú časť si mohli pozrieť fanúšikovia na stránke s mesačným poplatok. "Budeme tam dávať aj naše osobné, súkromné veci, príbehy, ktoré sme ešte nikdy nikomu nepovedali. Volajú nás na bársjaké podcasty, ale sme nechodili na takéto veci. Toto sme urobili pre seba," prezradil René a ľuďom sľuboval, že sa majú na čo tešiť.

Plačková zdieľala na svojom profile ukážku z ich blogu a fanúšikovia museli byť poriadne zaskočení. "Vidíš, láska. Povedal by si pred 14 rokmi... My sme 14 rokov spolu, chápete? Štrnásť rokov a deväť rokov manželia," prerátavala nekorunovaná kráľovná Instagramu a manžel ju hneď doplnil. "Tam bola taká prestávočka. Ročná," povedal René a narážal na rok 2013. "Áno, môžeš povedať, že si ma podvádzal. Že sme sa rozišli," vybalila Zuzana. Reakciu jej polovičky si môžete pozrieť vo videu.