18. sep. 2023 o 06:26
krsk, Koktejl

Prasklo veľké tajomstvo: Ondřej Brzobohatý sa tretíkrát oženil!

placeholder
Ondřej Brzobohatý a Daniela Písařovicová.
Zdroj: instagram/brzobohatyondrejofficial

Známy herec a hudobník si nedávno prešiel komplikovaným rozvodom.

Zahraničné promi
18. sep. 2023 o 06:26
Prasklo veľké tajomstvo: Ondřej Brzobohatý sa tretíkrát oženil!

Známy herec a hudobník si nedávno prešiel komplikovaným rozvodom.

Úspešný český umelec Ondřej Brzobohatý (40) a jeho partnerka Daniela Písařovicová (44) sú už manželmi! Informoval o tom program Showtime na CNN Prima NEWS. Dvojica si podľa neho mala povedať áno v zahraničí, pričom sa malej a utajenej svadby zúčastnili len ich najbližší a priatelia. Kto čakal niečo obrovské, ostane sklamaný.

„Z dlho plánovanej dovolenky v Taliansku sa postupom mesiacov po zvážení pre a proti vykľula naša svadba s Danielou. Zistili sme, že evidentne nie sme prví Česi, ktorým to napadlo, a dnes môžeme konštatovať, že to bolo po všetkých stránkach dobré rozhodnutie. Pôvodnú dovolenkovú zostavu sme skrátka rozšírili o najbližšiu rodinu a priateľov," uviedol Ondřej pre portál Aha!.

Svokru si hneď získala

Písařovicová u svojej potenciálnej svokry zabodovala už skôr, vysoká moderátorka má u nej spĺňať hneď niekoľko parametrov. „Mne sa páči, poznala som ju už predtým. Keď je môj syn šťastný, som aj ja. Myslím, že je to pekná a múdra žena. A nohy má až niekde sem,“ vtipkovala herečka Hana Gregorová o Daniele v magazíne Showtime.

Na premiére jeho muzikálu Slunce, seno, jahody už bolo jasné, že si dve najdôležitejšie ženy života Brzobohatého skutočne sadli. Fotografi ich zastihli v družnom rozhovore, nechýbalo objatie a tajnostkárske žmurkanie, píše český web.

Brzobohatý sa v decembri 2021 rozišiel a neskôr rozviedol s Miss World Taťánou Kuchařovou. "Naše cesty sa rozišli. Máme za sebou krásne leto, za ktoré sme si navzájom vďační. Obaja dúfame, že v budúcom živote nájdeme svoje šťastie," uviedol na sociálnych sieťach herec, ktorý vstúpil do chomúta aj tretí raz.