Domáce promi
photo Foto
video Video
21. apr. 2024 o 08:00
krsk, Koktejl

Speváčka Tina naložila tanečnému partnerovi Vildovi: Nech si to vyžerie! Čo sa stalo?!

placeholder
Vilém Šír a Tina.
Zdroj: TV Markíza

Speváčka si zapamätá všetko.

Domáce promi
21. apr. 2024 o 08:00
Speváčka Tina naložila tanečnému partnerovi Vildovi: Nech si to vyžerie! Čo sa stalo?!

Speváčka si zapamätá všetko.

Tanečná šou Let's Dance pokračovala v nedeľu 14. apríla už 7. kolom, ktoré bolo plné prekvapení. Sily si v ňom zmerali Jakub Jablonský, Anna Jakab Rakovská, Ján Tribula, Juraj Loj, Tina a Petra Dubayová. Súťaž v závere večera opustil Ján Tribula s tanečnou partnerkou Natáliou.

Tanečné dvojice sa počas večera vymenili. Tininmu Vildovi (24) pridelili herečku Petru Dubayovú a Tine (40) tanečníka Jara, ktorý tancuje s Annou Jakab Rakovskou (30). Peťka a Vilda predviedli hravý jive a Tina s Jarom waltz. To, čo potom predviedol Vilda, neostalo u Tiny bez odozvy.

"Už som úplne zúfalý. Kúpil som si tričko, jej merch. Píšem jej, neodpisuje mi. Už neviem, čo mám urobiť viac," priznal na kameru Vilda v tričku s podobizňou Tiny. Video nájdete na konci článku.

"Mne to vôbec nevadí, že s ňou tancuje. Veď aj ja tancujem s niekým iným. Ale mne vadí, že on doteraz nosil tričko s mojím menom. Zatancoval štyri osmičky s Dubaykou a už zrazu má, že I love Dubay (milujem Dubay, pozn. red.). A toto si nejdem. Toto nechápem. Celý deň mi volá, píše. Jasné, že mu nebudem zdvíhať telefón. Nech si to vyžerie a ja sa rozhodnem, kedy mu odpíšem," reagovala s humorom speváčka Tina.

"Tina vraj neodpísala dodnes," okomentovala vtipnú situáciu samotná televízia. Záber trička, ktoré si obliekol pri herečke z Dunaja a podpichol tým Tinu, nájdete v galérii pod článkom.