29. jún. 2022 o 10:00
žani, Koktejl

Legendárne motoristické trio v Bratislave: Sledujte, čo stvárali Clarkson a Hammond v hoteli

placeholder
V Bratislave si dopriali aj pivo.
Zdroj: Instagram/jeremyclarkson1

Niečo také by si nemohol dovoliť hocikto.

Zahraničné promi
29. jún. 2022 o 10:00
Legendárne motoristické trio v Bratislave: Sledujte, čo stvárali Clarkson a Hammond v hoteli

Niečo také by si nemohol dovoliť hocikto.

Slávna trojica Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May natáčala počas minulého týždňa svoju šou The Grand Tour v Poľsku. Slovenskí fanúšikovia s malou dušičkou sledovali, či nezavítajú aj k nám a ich sny sa stali skutočnosťou. Motoristickí novinári navštívili Žilinu a tiež Piešťany. Na piešťanskom letisku dokonca Clarkson testoval Škodu 1100 OHC a videom sa pochválil aj na sociálnej sieti.

Zavítali aj do nášho hlavného mesta. Clarkson, Hammond a May si dopriali v centre čapované pivko a nemali problém fotiť sa ani s fanúšikmi. Viacerí sa na Instagrame už pýšia fotkou, či už s jedným alebo so všetkými tromi.

Okrem nakrúcania a oddychovania v podnikoch, podnikli potulky po Bratislave. Clarkson a Hammond prekvapivo vymenili nablýskané tátoše za bicykle a v pondelok sa preháňali pri brehu Dunaja. Neskôr si to namierili späť do hotela, kde si zajazdili dokonca aj vo vstupnej hale.

Ako informovala stránka grandtournation.com, trojica cez víkend odchádzala z poľského mesta Gdansk v autách Chevrolet SSR, Crosley Cabrio a Mitsuoka Le-Seyde. Aby sme uviedli veci na pravú mieru, James May v skutočnosti šoféroval Ford Popular z roku 1959 a Crosley mal už len na prívesnom vozíku. Jeho auto sa totiž pokazilo v blízkosti Krakova.