29. máj. 2023 o 06:00
krsk, Koktejl

Heribanova († 43) Kamila ako nádherná nevesta: Milovaný Dano sa výročia svadby nedožil!

placeholder
Kamila a Dano Heribanovci.
Zdroj: Instagram/kami_heribanova

V umeleckom svete zavládol po odchode známeho herca smútok.

Celebrity
29. máj. 2023 o 06:00
Heribanova († 43) Kamila ako nádherná nevesta: Milovaný Dano sa výročia svadby nedožil!

V umeleckom svete zavládol po odchode známeho herca smútok.

Než Slovensko zasiahla nečakaná a smutná správa, divákov seriálu Mama na prenájom milo prekvapila postava Beáty Vernerovej, ktorú si zahrala manželka herca Dana Heribana († 43) Kamila Heribanová. Divadelná herečka mala v seriáli svoju televíznu premiéru.

Kamila bola posledných šesť rokov na materskej dovolenke. Od roku 2013 je členkou Slovenského komorného divadla v Martine, no denný seriál bol prekvapivou a divákmi podporovanou zmenou. Do života herečky však zasiahla v týchto dňoch tragédia. Jej milovaný manžel Daniel Heriban zomrel vo veku 43 rokov. Kamila a Dano sa brali v júli 2016 a z ich manželstva vzišli dvaja synovia. Tretieho má herec z predošlého vzťahu.

Herečka miluje všetky deti rovnako intenzívne. Potvrdila to aj vo svojom marcovom vyznaní na sociálnych sieťach. Rovnaký text zverejnila aj ona, aj Dano. "Zažil som a zažili sme ako rodina prvú letnú dovolenku v zimnom období a bolo to prekrásne. Želám to aj vám, urobte si priestor a čas pre spoločné zážitky, akéhokoľvek druhu. Tenerife bolo voľbou, ktorá nás oblažila, nadchla, opantala... Milujem svoju rodinu, ďakujem za ňu Bohu," napísali spoločne manželia.

Sociálne siete Kamily po tragédii stále zdobí fotka zo svadby s mužom jej života. Pozrieť si ju môžete v galérii pod článkom. Krásna herečka si 7. výročie svadby si už pripomenie ako vdova...