28. máj. 2023 o 06:00
krsk, Koktejl

Takého smutného diváci Heribana († 43) nevideli: Posledný odkaz Slovákom!

placeholder
Takto sa Heriban lúčil s fanúšikmi.
Zdroj: Reprofoto/TV Markíza

Smrť slovenského herca šokovala celú krajinu.

Celebrity
28. máj. 2023 o 06:00
Takého smutného diváci Heribana († 43) nevideli: Posledný odkaz Slovákom!

Smrť slovenského herca šokovala celú krajinu.

Náhle úmrtie herca Daniela Heribana spôsobilo šok nielen jeho blízkym a kolegom, ale aj fanúšikom z celého Slovenska. Poctu Heribanovi sa rozhodla vzdať samotná televízia Markíza, ktorá s Heribanom spolupracovala na úspešných seriáloch.

Na svojom webe zverejnila hercovu rozlúčku s Hornou Dolnou. Video si môžete pozrieť TU. Okrem toho televízia odvysielala posledné dve premiérové epizódy komediálneho seriálového hitu Horná Dolná.

Nakrúcanie seriálu skončilo 26. mája 2022. Takmer o rok neskôr nás opustila herecká hviezda, ktorú si s Hornou Dolnou spájal každý. So seriálom sa lúčili herci aj obyvatelia Novej Lehoty. Dano Heriban natočil emotívny odkaz divákom. A padli aj slzy.

"Milí diváci, práve sme donakrúcali Hornú Dolnú po 8 rokoch. Ja vám chcem za seba aj za všetkých zúčastnených, ktorí sme to pre vás vyrábali, poďakovať za tie roky priazne. Za podporu, ktorú sme cítili, aj tú mentálnu, aj tú fyzickú, lebo ste k nám chodili na pľac a podporovali nás," hovorí úprimne dojatý herec.

"Dovoľte mi poďakovať nielen všetkým, ktorí sa toho reálne zúčastnili a boli toho súčasťou, ale aj vám a verím, že všetko to dobré, čo sme urobili, čo vám životy obohatilo, tak navždy zostane ako v nás, tak aj vo vás," uviedol Dano Heriban po skončení nakrúcania Hornej Dolnej.