Domáce promi
photo Foto
video Video
19. júl. 2023 o 11:00
krsk, Koktejl

Romantické video Petrany z Ruže pre nevestu: Nahradil Tomáša nový muž?!

placeholder
Tomáš si vybral Petranu.
Zdroj: TV Markíza

Kráska z markizáckej šou zverejnila nečakané video. Je za tým nový muž?

Domáce promi
19. júl. 2023 o 11:00
Romantické video Petrany z Ruže pre nevestu: Nahradil Tomáša nový muž?!

Kráska z markizáckej šou zverejnila nečakané video. Je za tým nový muž?

Legendárna televízna šou Nevesta pre milionára sa túto jar vrátila na obrazovky TV Markíza pod novým názvom Ruža pre nevestu. Slobodný a atraktívny podnikateľ Tomáš Tarr (30) v nej dostal na výber z 18 žien, ktoré postupne spoznával v exotickom Turecku.

V každej epizóde sa v honbe za pravou láskou musel rozlúčiť s jednou alebo hneď viacerými súťažiacimi. Vo finále, ktoré sa konalo už na Slovensku, si vyberal medzi východniarkou Mirkou a Bratislavčankou Petranou.

Súťažiace Mirka (26) a Petrana (22) nemohli byť rozdielnejšie. Mirka z východu má silný vzťah ku zvieratám. Okrem toho sa vrcholovo venovala krasokorčuľovaniu, po ktorom presedlala na veterinu. Školu po markizáckom programe úspešne dokončila, stala sa jednou z najvýraznejších tvárí sociálnych sietí a našla si nového priateľa.

Petrana z Bratislavy, ktorá Ružu pre nevestu vyhrala, je študentka psychológie a zarába si pomocou kanála na YouTube či účtu na pikantnej stránke pre dospelých. Miluje autá a motorky a chce pokračovať v kariére na sociálnych sieťach.

Najvýraznejšou tvárou z Ruže pre nevestu je dodnes a na sociálnych sieťach vidieť ešte viac ako predtým. Od konca šou sa navyše blysla na niekoľkých módnych prehliadkach.

Romantické narodeniny

Petrana účinkovala v Ruži ako 21-ročná, čím bola azda najmladšou súťažiacou, ktorá bojovala o Tomášovo srdce. Vo štvrtok 13. júla oslávila svoje 22. narodeniny a fanúšikom ukázala video, ktoré okamžite vyvolalo otázniky. Pozrieť si ho môžete na začiatku článku.

Na záberoch vstupuje Petrana do izby po cestičke z lupienkov červených ruží. Tie sú rozsypané aj na posteli v jej spálni a dopĺňajú ich balóny v tvare srdca. Na samotnej posteli vidieť luxusné darčekové tašky aj kvety so želaním k narodeninám. Mnohým fanúšikom preto okamžite napadlo, či sa za takouto výzdobou neskrýva nový muž, ktorý mohol prísť do Petraninho života po rozchode so ženíchom Tomášom.

Mladý Slovák bol vo vzťahu s Petranou päť mesiacov a dvojica sa rozišla chvíľu pred finálovou časťou Ruže. Opäť slobodný Tomáš v krátkom čase kontaktoval sexi súťažiacu Marcelu, ktorá bola v šou Petraninou najväčšou sokyňou. Dvojica spolu už niekoľko týždňov oficiálne randí.