29. jún. 2023 o 07:30
krsk, Koktejl

Dramatická premena Tomáša z markizáckej Ruže: Toto keby videli nevesty!

placeholder
Tomáš Tarr si v šou vybral mladú krásku. Vzťah im nakoniec nevyšiel.
Zdroj: Reprofoto/TV Markíza

Markizácky ženích sa zmenil na nepoznanie.

Domáce promi
29. jún. 2023 o 07:30
Dramatická premena Tomáša z markizáckej Ruže: Toto keby videli nevesty!

Markizácky ženích sa zmenil na nepoznanie.

Šou Nevesta pre milionára sa túto jar vrátila na obrazovky TV Markíza pod novým názvom Ruža pre nevestu. Slobodný podnikateľ Tomáš Tarr (30) dostal na výber z 18 žien, ktoré postupne spoznával v exotickom Turecku. Vo finále sa rozhodoval medzi Mirkou (26) a Petranou (21), ktoré nemohli byť odlišnejšie.

Mirka z východu má silný vzťah ku zvieratám. Okrem toho sa vrcholovo venovala krasokorčuľovaniu, po ktorom presedlala na veterinu. Petrana z Bratislavy je študentkou psychológie a zarába si pomocou kanála na YouTube. Miluje autá a motorky a chce pokračovať v kariére na sociálnych sieťach. Boj o Tomášovo srdce vyhrala práve ona.

Všetko vyzeralo, že majú našliapnuté na dokonalý a harmonický vzťah. Po 5 mesiacoch sa však Tomáš s Petranou rozišli.

Neoceniteľným spoločníkom a parťákom Tomáša bol po celý čas trvania šou herec a moderátor Krištof Králik. Dvaja muži si tak sadli, že svoje kamarátstvo udržiavajú aj po šou.

Často si posielajú odkazy na sociálnych sieťach a tým, čo prišlo teraz, rozosmiali všetkých fanúšikov. Tomáš si prostredníctvom mobilnej aplikácie zmenil výzor na oficiálnom zábere pre šou Ruža pre nevestu.

Čo by na to povedali ženy? Namiesto uhladeného elegána sa na ne z Instagramu usmiala nespútanejšia verzia Tomáša. A s dlhými vlasmi! Príležitosti pobaviť sa neodolal ani moderátor Krištof, ktorý zobral do parády rovno spoločnú fotku ich dvoch. Tomáš skončil s vyholenou hlavou, kým Krištofovi pridala aplikácia poriadne bujnú hrivu.