31. mar. 2024 o 09:00
žani, Koktejl

Nela Pocisková šťastím bez seba: Tú novinku musela vykričať do sveta!

Známa kráska je nadšená.

Domáce promi
31. mar. 2024 o 09:00
Nela Pocisková šťastím bez seba: Tú novinku musela vykričať do sveta!

Známa kráska je nadšená.

Slováci vnímajú Nelu Pociskovú (33) najmä ako herečku. Zviditeľnila sa ako Nina Dolinská z Búrlivého vína, no odvtedy stvárnila niekoľko ďalších postáv. Okrem toho je však aj speváčka. Fanúšikovia si zamilovali jej spoluprácu s Richardom Autnerom, s ktorým naspievala pieseň Len nám dvom. Rovnako to bolo aj pri horúcom hite Magnet. Ten zasa vznikol ako duet s Yaelom alias Matúšom Kolárovským.

Niektorí umelci sa venujú obom profesiám súbežne, no pre mamu dvoch detí je to náročný oriešok. Koncom minulého roka mala Nela dilemu ohľadom svojej kariérnej budúcnosti. Fanúšikom dala otázku, či ju vnímajú viac ako herečku alebo speváčku. "Bilancujem si tu, a rozmýšľam nad tým, že sa nestíham venovať viac hudbe a veľmi ma to mrzí," vysvetlila.

Dodala, že by sa to dalo stíhať jedine na úkor rodiny, čo určite spraviť nechce. "A tak sa rozhodujem, že musím spraviť zásadné zmeny. Ja by som totiž chcela viac spievať. Od detstva to bol môj sen. Ešte bez krpcov sa to dalo spájať aj s herectvom, aj keď toho bolo veľa," zverila sa umelkyňa. "Dnes už to nedokážem, lebo všetok čas ide deťom a natáčaniu, čomu som samozrejme tiež vďačná, len aby mi v 40-ke nebolo ľúto, že som nespievala viac," napísala úprimne Nela.

Vyzerá to tak, že dilemu sa jej podarilo rozlúsknuť. Nela sa s plným nasadením pustila do svojej vlastnej hudby. S fanúšikmi sa teraz podelila s novinkou, ktorá jej robí veľkú radosť. "Ja sa tak teším priatelia. Moja prvá autorská vec. Extrémne sa teším, keď budete počuť, už len klip rýchlo," odkázala na Instagrame. Úryvok jej skladby si môžete vypočuť vo videu.