05. jún. 2023 o 06:00
mob, Koktejl

Kollárov syn Artur má za sebou veľký deň a Richterová zúri: Ako jediný bol bez otca!

placeholder
Kollárov syn Artur má za sebou veľký deň a Richterová zúri: Ako jediný bol bez otca! facebook/
Zdroj: facebook/barbora.richterova/ TASR

Chýbal na synovom veľkom dni.

Celebrity
05. jún. 2023 o 06:00
Kollárov syn Artur má za sebou veľký deň a Richterová zúri: Ako jediný bol bez otca!

Chýbal na synovom veľkom dni.

Barbore Richterovej (34) došla trpezlivosť s otcom jej detí už dávnejšie. Hnev a frustráciu sa rozhodla vykričať do sveta a na Borisovi Kollárovi (57) nenechala ani nitku suchú. Verejne mu vyčíta, že sa nestretáva so synmi Arturom (11) a Aaronom (11 mesiacov). Andrea Heringhová a Barbora sú pritom jediné zo zoznamu, ktoré majú s politikom dve deti.

Na sociálnej sieti zverejňuje Richterová stále nové a nové statusy plné emócií. „Boris Kollár sa s našimi deťmi prestal stretávať pred niekoľkými mesiacmi! Tento človek je odporný hnoj, ktorý nemá problém ublížiť deťom! Starší syn bude mať 12 rokov a chodí sa o vzťahu s otcom a o tom, že ho opustil rozprávať k psychologičke. Druhý syn ho nepozná vôbec,“ nedávala si servítku pred ústa.

V sobotu mal Artur Kollár veľký deň - prvé sväté prijímanie. Kresťanský obrad, počas ktorého mladý človek prvýkrát prijíma eucharistiu, je u mnohých veľkou udalosťou a nesmie chýbať žiadny člen rodiny, najmä rodičia.

Syn Borisa Kollára sa však musel zaobísť bez otca, čo nahnevalo jeho mamu Barboru Richterovú. „Dnes sme mali krásny deň. Arturko mal prvé sväté prijímanie. Ako jediný bol bez otca. Boris Kollár napriek tomu, že vedel o tejto udalosti, si čas nenašiel,“ napísala na sociálnej sieti a pridala niekoľko fotografií a video.