28. máj. 2023 o 05:30
krsk, Koktejl

Nečakaná dohra po náklade Richterovej Kollárovi: Reakcia syna Artura vás odrovná!

placeholder
Richterová nešetrí kritikou.
Zdroj: Facebook/ Barbora Richterová, TASR - Jaroslav Novák

Do sporu rodičov vstúpil syn.

Celebrity
28. máj. 2023 o 05:30
Nečakaná dohra po náklade Richterovej Kollárovi: Reakcia syna Artura vás odrovná!

Do sporu rodičov vstúpil syn.

Vojna Barbory Richterovej (34) s otcom jej detí trvá už mesiace. Na Borisovi Kollárovi (57) nenecháva prostredníctvom sociálnych sietí ani nitku suchú. Podľa Richterovej sa nestretáva so synmi Arturom (11) a Aaronom (10 mesiacov).

Ako jediná z 10 mamičiek, ktoré mu priviedli na svet dokopy dvanásť detí, sa mu verejne postavila. Ani po veľkom množstve statusov plných kritiky sa situácia nezmenila. Barbora sa preto rozhodla obrátiť na súd, aby si vybojovala aspoň zvýšenie výživného. Na Artura si pýta 3500 eur a na mladšieho Aarona 2500 eur.

Všetko vníma syn

Do sporu dvojice najnovšie zasiahol aj starší syn Artur. Richterová pred pár dňami zverejnila článok o poste Kollárovej novej samostatnej radkyne, ktorý dostala Dominika Kopúnková, exmanželka bývalého futbalového reprezentanta Kamila Kopúnka.

"Boro ty už sa chystaj do pôrodnice a nie chodiť takto... poza búčy," znel jej citát v popise. V komentároch pod článkom sa však objavila nečakaná osoba. Artur Kollár v reakcii pridal obrázok, na ktorom si futbalový rozhodca zakrýva tvár. Nájdete ho v našej galérii pod článkom.

Známa mama prezradila svetu mnohé detaily jeho vzťahu s otcom-politikom. "Boris Kollár sa s našimi deťmi prestal stretávať pred niekoľkými mesiacmi! Starší syn bude mať 12 r a chodí sa o vzťahu s otcom a o tom, že ho opustil, rozprávať k psychologičke. 10-mesačný syn ho nepozná vôbec," nechala sa počuť 20. mája Richterová.