08. feb. 2024 o 18:00
emd, Koktejl

Mladá kráska otvorene priznala, prečo sa vôbec neholí: Takto ukazuje svoje chlpaté telo!

placeholder
Modelka Cherry ukázala všetko.
Zdroj: TikTok/@ittybittycherrybb

Cherry svoje telo najradšej ukazuje v bikinách.

Zaujímavosti
08. feb. 2024 o 18:00
Mladá kráska otvorene priznala, prečo sa vôbec neholí: Takto ukazuje svoje chlpaté telo!

Cherry svoje telo najradšej ukazuje v bikinách.

Zarastená modelka priznala, že sa rada chváli svojím ochlpením na pláži a rada tam vidí aj iné chlpaté ženy. Cherry, ktorú fanúšikovia poznajú ako Hairy Cherry (Chlpatá Cherry), má na TikToku a Instagrame tisícky sledovateľov. Hrdo tam ukazuje, že je v súlade so svojim prirodzeným telom. 25-ročná kráska z USA sa podľa Daily Star minulý rok rozhodla skoncovať s depiláciou a holením po tom, čo jej jeden obdivovateľ zaplatil neuveriteľných 7 000 dolárov, aby sa už nikdy nezbavila svojho ochlpenia.

Odvtedy Cherry zostala tejto požiadavke verná. Vôbec sa nebojí verejne vystavovať svoje chlpaté podpazušie a iné časti tela, dokonca aj keď sa na pláži vyzlečie do bikín. V klipe na TikToku, ktorý nazbieral tisíce pozretí, sa Cherry predviedla v saténovej blúzke na ramienka, ktorá odhaľovala jej neoholené telo. "Toto som ja vždy, keď vidím na pláži ďalšie hrdo chlpaté dievča v bikinách," povedala vo videu a smelo si odhrnula vlasy z tváre.

Modelka potom synchronizovala pery so zvukom a rozplývala sa. "Si rocková hviezda, v mojich očiach si kráľovná," znelo z videa. Cherry potom prehovorila o tom, že len chlpaté dievčatá majú v sebe určité sebavedomie. "Vy všetci nikdy nespoznáte tú úroveň sebavedomia," dodala v popise populárneho klipu.

Mnohí fanúšikovia v úžase nad Cherry a jej chlpatým telom utekali do komentárov, aby ju zasypali emotikonmi so srdiečkami a množstvom komplimentov. "Tak veľmi si ťa vážim, že by som chcela mať také sebavedomie," napísala jedna z fanúšičiek. "Si taká roztomilá," znel ďalší komentár. V minulosti sa Cherry oborila na mužských trollov, ktorí označili jej ochlpenie za nechutné. Drsne im povedala, že to tvrdia len preto, že si "nedokážu nechať narásť bradu".