06. feb. 2024 o 19:00
emd, Koktejl

Sexi ryšavka reaguje na drsné komentáre o jej vagíne: Denne spala so 16 mužmi!

placeholder
Kráska Jade sa okamžite ohradila voči neprajníkom.
Zdroj: Instagram/@jadeblairxox2.0

Mladá žena sa netají svojou prácou v sex biznise.

Zaujímavosti
06. feb. 2024 o 19:00
Sexi ryšavka reaguje na drsné komentáre o jej vagíne: Denne spala so 16 mužmi!

Mladá žena sa netají svojou prácou v sex biznise.

Sexuálna pracovníčka z Austrálie sa ohradila voči trollom, ktorí ju na internete urážajú za jej prácu a vzhľad. Jade Blair získala množstvo sledovateľov zdieľaním videí, v ktorých hovorí o svojej kariére v sex biznise. Kráska z austrálskeho mesta Brisbane pracovala v legálnom verejnom dome na dve zmeny a podľa portálu Daily Star sa denne vyspala až so 16 mužmi, z ktorých väčšina bola oveľa staršia ako ona.

Kvôli pikantným priznaniam, ktoré zdieľala na sociálnych sieťach, modelku pôsobiacu na erotickej platforme OnlyFans zasypali komentáre krutých trollov, ktorí sa ju snažili zahanbiť za počet mužov, s ktorými spala. Jeden z nich naznačil, že jej intímne partie vyzerajú ako "pečené hovädzie mäso" po všetkých tých románikoch, ktoré absolvovala.

Ale namiesto toho, aby sa modelka rozčuľovala nad nenávisťou, rozhodla sa využiť príležitosť a poučiť niektorých ľudí o tom, ako funguje ženská anatómia.

"Pred tým, ako som začala robiť túto prácu, ma prekvapilo, že mám tak trochu jedinečnú... Poviem ale, že to tak nie je. Veľa ľudí by si to zrejme myslelo, pretože z nejakého dôvodu si ľudia myslia, že mužské "baklažány" sú také mocné a dôležité, že môžu zmeniť fyzickú anatómiu jemných okvetných lístkov, ale nemôžu. Aj keď máte veľa partnerov, nevyťaháte sa ani nič podobné. Takto to nefunguje," vysvetlila Jade.

Ďalej opísala svoju vagínu ako "diskrétnu" a "prirodzene schovanú", čo viedlo ku komplimentom od jej klientov. "Myslím, že je roztomilá. Je ako malý jemný kvietok, pekný a ružový," pokračovala. Poznamenala však, že anatómia každej ženy je jedinečná a krásna. "Chcem povedať, že všetky sú krásne. A super na nás je, že máme toľko tvarov a veľkostí, naše krásne kvetinové záhrady," pokračovala žena v opise.

"Môžete mať dlhé časti a krátke časti a tučné a nie tučné časti a tmavšie a ach, je to krásne a je to také jedinečné a všetky sú úplne krásne. A ak sa vám nepáčia, niečo s vami nie je v poriadku, pretože tie prekliate ženy sú nádherné," doplnila. Používatelia TikToku ju chválili za to, ako dobre to všetkým vysvetlila.

"Si úžasná, rada ťa počúvam, ako šíriš pozitívne postoje k telu, cmuk," napísala jedna žena. "Opisuješ ženské partie s takou gráciou a taktom. Si taká rozkošná!" pridala sa ďalšia. "Áno, všetky sú krásne," zhrnul to tretí komentár.

Niektorí ľudia sa však aj napriek tomu snažili sa do Jade navážať. "Väčšina vyzerá ako stará otlčená kožená kabelka!" neodpustil si štipľavú poznámku jeden z nich. "Ľahko sa to povie, ťažko dokáže," napísal ďalší.