Zaujímavosti
photo Foto
video Video
23. okt. 2023 o 19:00
emd, Koktejl

Lydi zahodila žiletky a vystavuje na obdiv svoje zarastené telo: Ukázala VŠETKO!

Za nič sa nehanbí.

Zaujímavosti
23. okt. 2023 o 19:00
Lydi zahodila žiletky a vystavuje na obdiv svoje zarastené telo: Ukázala VŠETKO!

Za nič sa nehanbí.

Ochlpenie je úplne prirodzené, a ak sa nechcete holiť, prečo by ste sa mali cítiť pod tlakom spoločnosti? Bez ohľadu na to, kde máte ochlpenie, mali by ste mať možnosť odvážne sa ním pýšiť - dokonca aj v bikinách, píše The Mirror. Presne tieto hodnoty vyznáva mladá žena, ktorá je hviezdou TikToku.

Lydi sa aktívne stará o to, aby jej telo išlo proti spoločenským očakávaniam, pričom si necháva dlhé ochlpenie v podpazuší a ukazuje ho na verejnosti. Priznáva, že jej chvíľu trvalo, kým sa s chĺpkami cítila pohodlne, ale teraz povzbudzuje každého, aby to skúsil.

Pravidelne zverejňuje videá, v ktorých hrdo ukazuje svoje chlpy, a hoci sa stretáva so zmiešanými reakciami, v sekciách komentárov k videám sa jej dostáva veľa lásky. "Priala by som si, aby to bolo normálne," rozplývala sa jedna žena. "Milujem reprezentáciu ochlpenia na tele!!! Si krásna!" napísala druhá. "Je niečo oslobodzujúce na tom, že sa neholíš a nemáš žiadnu starosť na svete! Prirodzenosť je pre mňa vždy tá správna cesta," pochválila ju tretia.

Niekoľko ďalších komentátorov nebolo tak pochvalných. "Môžeme vrátiť späť ženy, ktoré dbajú o hygienu?" napísal jeden. "Asi budem plakať," pridal sa ďalší.

"Prečo sú všetci šokovaní? Je úplne normálne mať tam chĺpky," reagoval niekto na neprajníkov. "Na ochlpení je jednoducho niečo také romantické, renesančné vibrácie," komentoval niekto iný. "Všetci sa správate, akoby mal byť každý človek hladký ako bábätko, aspoň má viac sebavedomia, ako bude mať ktokoľvek z vás," znel ďalší komentár. Jedna z dám dokonca povedala, že si netrúfa na to, aby si nechala narásť všetky chlpy na tele, ale robí malé pokroky a nechala si narásť chlpy na nohách.