28. dec. 2023 o 06:00
jž, Koktejl

Jasmina Alagič ukázala to, čo by urobil málokto: Už tretí deň zvádzam naozaj ťažký boj!

Toto zažil asi každý človek počas Vianoc.

Domáce promi
28. dec. 2023 o 06:00
Jasmina Alagič ukázala to, čo by urobil málokto: Už tretí deň zvádzam naozaj ťažký boj!

Toto zažil asi každý človek počas Vianoc.

Jasmina Alagič (34) je úspešná moderátorka, no popritom si zarába aj vďaka spoluprácam na Instagrame a predstavila svetu aj vlastný produkt. Okrem toho spolupracuje aj so svojou dobrou kamarátkou Zuzanou Strausz Plačkovou.

Jej kariéra začala, keď mala len 20 rokov ako modelka. Postupom času sa vypracovala na pozíciu moderátorky televíznej stanice o móde. Neskôr sa dostala k úspešnejším projektom ako Česko Slovenská Superstar alebo Česko Slovensko má talent.

Keďže je známou televíznou tvárou a po jej boku je jeden z najúspešnejších raperov Slovenska, ľudia ju vidia najmä upravenú. Na sociálnych sieťach to je ale inak. Jasmina sa nehanbí ukázať sa nenamaľovaná, strapatá či v domácom oblečení. Inak tomu nie je ani počas vianočných sviatkov.

Už pred najkrajším obdobím v roku moderátorka avizovala, že nebude moc aktívna na sociálnych sieťach a bude si užívať pohodu v kruhu najbližších. Užívatelia sa však krátko po sviatkoch začali zaujímať, prečo Jasmina stále nie je aktívna. "Pýtate sa, prečo som tak málo online. Pretože už tretí deň zvádzam naozaj ťažký boj. Tu je dôvod," napísala moderátorka a vystrašila viacero svojich fanúšikov.

Jasmina však hovorila o boji s vianočným šalátom a niet sa čomu čudovať. Pochutinu si naberá veľkou lyžicou a ledva prežúva, dokonca naznačí, že sa jej chce už zvracať. Neskôr ešte zverejnila video, ako dojedá ešte koláč a synček Sanel jej priniesol pohár s vodou. "Láska ďakujem, ty vieš, že mama sa už nemôže hýbať. Šťastné a veselé," pripomenula moderátorka, že aj ona je obyčajný človek, čo sa raz za čas dokáže poriadne prejesť.