25. dec. 2023 o 12:00
jž, Koktejl

Rytmusova Jasmina sa teší z veľkej novinky: Moje nové bábätko!

Ďalšia vec, ktorá ju veľmi teší.

Domáce promi
25. dec. 2023 o 12:00
Rytmusova Jasmina sa teší z veľkej novinky: Moje nové bábätko!

Ďalšia vec, ktorá ju veľmi teší.

Jasmina Alagič (34) je úspešná moderátorka, no popritom si zarába aj vďaka spoluprácam na Instagrame a predstavila svetu aj vlastný produkt. Okrem toho spolupracuje aj so svojou dobrou kamarátkou Zuzanou Strausz Plačkovou. Jej kariéra začala, keď mala len 20 rokov ako modelka. Postupom času sa vypracovala na pozíciu moderátorky televíznej stanice o móde.

Neskôr sa dostala k úspešnejším projektom ako Česko Slovenská Superstar alebo Česko Slovensko má talent. Teraz ju však čaká väčšia výzva. Na sociálnej sieti sa pochválila novou šou, ktorú moderuje. "Chcela som vám viete čo povedať, že to, čo som vám sem pridala je ďalšia vec, ktorá ma veľmi teší, pretože je to moje nové televízne bábätko, naše televízne bábätko so Sväťom Malachovským a Miškom Hudákom," prezradila moderátorka.

Kolegovia jej prirástli k srdcu za tie intenzívne dni a týždne, ktoré strávili natáčaním hesla. "Tento projekt je mojou absolútnou srdcovkou, je to projekt, kde verím, že sa budete môcť zabaviť, kde si zasúťažíme s normálnymi ľuďmi a kde využijeme známe tváre nato, aby nám iba pomohli zarobiť peniaze, teda vám a vlastne aj mne trošku pomohli. Takže teším sa nato," opísala Jasmina detaily novej relácie.